Storigo erbjuder digitala skyltar samt en webbaserad plattform för att enkelt skapa ett dynamiskt innehåll och distribuera innehållet till digital skyltar i en eller flera butiker.

Du får tillgång till en modern och lättanvänd molntjänst för att skapa rörligt innehåll för digitala skyltar. Med ett rörligt innehåll når du 7 av 10 personer som befinner sig i närheten av den digitala skärmen då rörligt innehåll har en förmåga att påkalla människans uppmärksamhet.

Lösningen går att styra från centralt håll, men den erbjuder även möjligheten att anpassa kommunikationen till respektive enhets unika förutsättningar–exempelvis regn i väster och sol i öster.

Storigo erbjuder de digitala skyltarna samt den webbaserade plattformen som en funktionshyra med ett helhetsansvar för installation samt drift och underhåll. Därmed kan du fokusera på dina kunder.

Utöver den webbaserade plattformen erbjuder vi även tjänster som utbildning och att kontinuerligt se till att de digitala skyltarna har ett aktuellt innehåll

Läs mer på vår hemsida

 

Exempel på produktion som skapats i Storigo Digital Signage Studio och som i realtid kan läggas ut på valfritt antal skärmar - oavsett geografiskt avstånd.