Chainformation erbjuder en webbaserad plattform som underlättar delning av kunskap, säkerställer ett konsekvent varumärkesuppträdande och skapar en samarbetande miljö i din franchisekedja.

Du vill inte köpa ett system – du vill köpa fördelarna och resultatet av ett smart och effektivt system. Sedan år 2000 har vi på Chainformation hjälpt våra kunder att förmedla kunskap mer effektivt, säkra ett konsekvent varumärkesuppträdande och bli bättre rustade för tillväxt.

Du får en webbaserad intranätslösning som är specialutvecklad för franchise och som du kommer åt oavsett vart du befinner dig och vilken teknisk enhet du använder. En gemensam mötesplattform för hela ditt franchisenätverk, som hjälper er att samordna och effektivisera er interna kommunikation, konceptstyrning och support gentemot franchisetagare.

Utöver intranätplattformen kan vi erbjuda tjänster som utbildning, implementationsstöd och löpande underhåll av ditt franchiseintranät. Stöd och rådgivning som säkerställer att dina projekt blir precis så framgångsrika de kan bli.