Marknadens vassaste plattform för konceptstyrning, kommunikation, informationsdelning och support i din franchisekedja.

Sedan 2001 har vi på Chainformation hjälpt ett stort antal av Skandinaviens snabbväxande och välkända franchisesystem att bli mer effektiva i sin interna kommunikation, support till enheter och kvalitetssäkring i driften. Helt enkelt att vara bättre rustade för tillväxt.

Med unika funktioner för att hantera digitala handböcker, interaktiva checklistor och effektiv statistik och uppföljning, har ni 100% koll på att alla i kedjan kan och vet rätt saker, för varje situation och kundmöte. Med rapporter i realtid får närmaste chefen och kedjeledningen full koll på avvikelser och fel och kan agera snabbt innan småsaker får växa till stora problem. 

   

Vem är detta för?

  • För dig som har driftsansvaret för en kedja med 3 enheter eller fler, men även för dig som ansvarar för 400 enheter i 10 länder.
  • För dig som vet att i era gemensamma rutiner ligger framgången, och lönsamheten - och att kontroll/uppföljning på dagliga rutiner är en absolut framgångsfaktor

Sociala kanaler liknande FaceBook är inbyggt så kedjan kan chatta, kommentera och dela information internt, enligt de regler ni sätter upp.

Med rollstyrda rättigheter finns information tillgängligt 24/7, från dator, läsplatta och mobiltelefoner. 

Som Franchisegivare skall ni inte hålla på att bygga system, äga system eller ens fundera på vad ni behöver. Ett molnbaserat intranät som är specialutvecklad för franchise är lösningen. Oavsett om ni har 3 eller 300 enheter har vi både funktioner och priser som passar. Det krävs inga IT-projekt, ingen IT-kunskap, inga IT-konsulter etc. Vi har helt enkelt skalat bort all "skIT" ur ITn.

Läs mer här