Kapital & Franchise

Ska ni ta in kapital för expansion, börsnotera eller sälja er franchisekedja?

Förbered er, det lönar sig!

Genom vår hjälp förkortar du tiden, lägger ned mindre arbete, till en lägre kostnad och minskar risken för ett nej. Pepicons digitala system för kapitalanskaffning & investeringar och FranchiseArkitekts kontrollprogram står till ditt förfogande.

Kontakta oss för en timmes fri rådgivning

Bli investeringsbar och presenterad för vår stora investerarpool.

FranchiseArkitekt och Pepicon preparerar dig för att bli attraktiv för de investerare som blir intresserade. Flera hundra seriösa investerare har registrerat sig i vår investerarpool för att få bra företag presenterade på ett professionellt sätt. Vårt program förkortar tiden, tar mindre av er tid i anspråk, håller ned kostnaden och minskar risken för ett nej.

Mer information om våra tjänster

Franchisearkitekt
se
Jonas Ideström

Styrelse & Franchise

En av Sveriges mest erfarna inom styrelse, drift, finansiering och kapitalresning i franchiseföretag, särskilt restaurangkedjor. Tidigare VD Burger King, Ordförande Sibylla, Texas Longhorn och Svenska Franchise Föreningen.

se
Anders Sjunnesson

Finance & Entrepreneurship

Serieentreprenör med expertis inom finans, FinTech och entreprenörskap. Har startat och drivit bolag som Aragon Fondkommission, Orc Software, Matteus Corp. Finance/Sjunnesson & Krook, Tbricks, Pepins och nu senast Pepicon. Har själv investerat i onoterade företag sen 30 år tillbaka och har erfarenhet från 100+ kapitalresningar och exits.

se
Branko Lazarevic

Operations & Franchise

Expert inom franchise och driftsrelaterade områden. Tidigare Operations & Franchise Director, McDonald´s Sverige. 30 år inom McDonald´s.

se
Sven Hars

Marketing & Franchise

Expert inom franchise, affärsstrategi och marknadsföring. Tidigare marknads- och kommunikationsdirektör, McDonald´s Norge och Burger King Scandinavia.

se
Anders Fernlund

Advokat, Juris Dr.

Sveriges enda doktor i franchisejuridik. Har under de senaste 35 åren varit med  om att etablera och driva ett stort antal kedjor från små specialiserade krogar till de största restaurangkedjorna. Inom restaurangbranschen krävs god kunskap  om lagar och regler samt tillstånd och myndighetskrav. Vi har de juridiska experterna.

se
Thomas Schnittger

Finance & Sales

Leder säljarbete och customer success på Pepicon vars mjukvara ger entreprenörer kraft i sin kapitalresning och jämnar ut maktförhållandet mot investerare. Fd. säljchef i industrin (Colly, Sulzer, KMT) som sadlat om och blivit expert på förändringsledning och att maximera tillväxt (Impulsa Business Accelerator, Howwe.io).

se
Marlene Lazarevic

Handböcker & Kvalitetssäkring

Expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Tidigare erfarenhet inom McDonald´s och Reitan på ledande nivåer. Examen inom marknadsföring och företagsekonomi.

Nordens främsta experter på
Kapital & Franchise

FranchiseArkitekt och Pepicon är specialister inom varje område med anknytning till investeringar i eller kapitalanskaffning till franchiseföretag. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där investerare och franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss