FranchiseEvent Online 2020

Gratis onlineseminarium  5 Nov

Så bygger ni en framgångsrik franchisekedja

Missa inte detta kunskapsseminarium för etablerade, nystartade eller ännu ej påbörjade franchisekedjor. Få ovärderliga insikter i hur man bygger en framgångsrik franchisekedja. Några av Sveriges främsta experter delar med sig av sina tips och erfarenheter. Vinnarna från Svenska Franchise Föreningens Frannygala deltar och delar med sig av sina erfarenheter.
FranchiseEvent är Skandinaviens största seminarium inom franchise.

.

NÄR

5 november 2020 09:00 – 10:00

VAR

Online. Länk till eventet skickas ut efter att anmälan gjorts

PRIS

Gratis

Anmälan Läs mer

Årets vinnare på Frannygalan talar


Pinchos

Vägen ut

Apoteksgruppen

Pinchos

Franchise Event Online 2020

 • 09:00

  Inledning

 • Årets franchisetagare 2020 – Apoteksgruppen Karlshamn

 • Tema franchising

 • Årets nytänkare 2020 – Vägen ut

 • Årets franchisekedja 2020 – Pinchos

 • Årets marknadsförare 2020 – Pinchos

 • 10:00

  Avslut

Visa hela programmet Minimera programmet

ÅRETS FRANCHISEKEDJA
Jan Wallsin

PINCHOS

”Med stor glädje och eget huvud har denna kedja utvecklats på ett minst sagt fantastiskt sätt. Vår kedja har inte löst alla frågor men verkar möta problem med glatt humör. Deras kunder får själva göra en del av arbetet och de bygger broar mellan generationer. Man har tagit fasta på nyskapande och teknik. Vår vinnare har också visat att man kan bygga och skala upp sin franchiseverksamhet i snabb takt och attrahera företag utanför ”franchisefamiljen” att investera. Vi ser vår vinnare som ett föredöme inom affärsmodellen franchise.”

 

ÅRETS NYTÄNKARE
Pernilla Svebo

VÄGEN UT

”Årets nytänkare bryter mönster. Inte bara inom franchise, utan även i samhället. Med miljötänk och hållbarhet i fokus har man skapat en unik kundupplevelse som gör skillnad i dubbel bemärkelse. Denna franchisekedja har lyckats hitta nya vägar där de sociala vinsterna är minst lika viktiga som de ekonomiska.”

ÅRETS FRANCHISETAGARE

Jenny Petersson – Apoteksgruppen i Karlshamn

Hussain Hussain – Apoteksgruppen i Karlshamn

”Årets franchisetagare jobbar på en starkt konkurrensutsatt marknad där man, med starkt fokus på kundnytta, aktivt jobbar med affärsutveckling och kreativa lösningar. Det leder självklart till mycket nöjda kunder. Man har även utmanat sin franchisegivare för att kunna nå sina mål. Franchisetagaren har på rekordtid nått en omsättning som saknar jämförelse i bolaget och gjort sig kända som duktiga lokala entreprenörer på sin ort.”

ÅRETS MARKNADSFÖRARE
Jan Wallsin

PINCHOS

”Årets vinnare har genom högklassig innovativ kommunikation utvecklat sin digitala marknadsföring. På ett extraordinärt sätt har man modigt lyft ut varumärket långt utanför sina etableringar och höjt sin marknadsföring till en helt ny nivå”

FRANCHISEARKITEKT

Jonas har 30 års professionell erfarenhet som VD, ordförande, styrelseledamot och konsult för franchisekedjor. Författare av FranchisePraktikan (Sv) och FranchiseGuiden (No).

FRANCHISEARKITEKT

Branko Lazarevic är senior partner i FranchiseArkitekt, med mer än 30 års operativ erfarenhet av franchising.

SVENSKA FRANCHISE FÖRENINGEN

Johan Martinsson
VD Svenska Franchise Föreningen

 

Anmälan