Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

julia@pepins.com
+46 (0)739 86 56 64

Crowdfunding på professionella villkor

Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag som Pepins valt ut.

Kärnan i det vi gör är delägar­kraft. Denna kraft fungerar som raket­bränsle för tillväxt när den används på bästa sätt. Genom vår community når du tio­tusentals medlemmar och engagerade ambassadörer. Många del­ägare kan ge ditt bolag snabbare och högre tillväxt – och ett enkelt sätt att sprida ditt budskap och marknads­föra ditt företag. För idéer och företag som får näring och kraft från fler, växer mer.

Om du är intresserad av att undersöka crowdfunding som metod för tillväxt, hör gärna av dig till Linda Lagercrantz på linda@pepins.com eller Julia Reuszner på julia@pepins.com. Passa även gärna på att läsa mer på www.pepins.com och inspireras av andra bolag.

Pepins Market

Vill du ha en effektiv modell för ägarspridning, där du som entreprenör få utrymme att fokusera på din verksamhet och utveckling samtidigt som del­ägare får möjlighet att handla med aktier i ditt bolag? Kolla då gärna in Pepins Market https://www.pepins.com/market och ta kontakt med Philip Scholtzé på philip@pepins.com.

Vår handel sker regel­bundet, vid förut­bestämda perioder. Vanligtvis en vecka i månaden eller per kvartal. Under en handelsperiod sker handel mellan 09.00-16.00. Priset på aktierna fast­ställs via auktion.

Pepins Group AB står under Finans­inspektionens tillsyn.

Kontakta Julia

Alla våra specialister

se
Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

julia@pepins.com

+46 (0)739 86 56 64

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

När du behöver ett professionellt webbaserat verktyg som underlättar delning av kunskap, säkrar att konceptriktlinjer följs och effektiviserar samarbete i din franchisekedja kontaktar du Anders Hall på Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Olle Borgstav

Operativ chef, TBS Mediabyrå AB

Vi gör en mediaplan, handlar upp medieutrymmet och följer upp resultatet så att nästa kampanj blir ännu lite mer effektiv.

se
Christian Forsman

VD, TBS Mediabyrå AB

Kontakta Christian om du vill utveckla marknadsföringen av din Franchisekedja. TBS är specialister inom medierådgivning

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.