Eva Losman Ragnå

Business Sherpa

eva.ragna@madicon.se
+46 73 350 73 21

Eva Losman Rangå

Värderingar kan hjälpa oss bygga framgångsrika verksamheter

Som Business Sherpa har Eva ett värdegrundsperspektiv. Hon driver bland annat frågor som rör värderingar, drivkrafter och utveckling av varumärken och organisationer. Genom sin certifiering hos Barrett Values Center har Eva tillgång de mätmetoder som ingår i verktygslådan som kallas CTT – ”Cultural Transformation Tools” – metoder för att kartlägga och mäta organisationers och individers värdegrund.

Det som utmärker en värderingsdriven organisation är att fokus ligger hos människorna och utgår från deras drivkrafter. Eftersom det går allt snabbare att kopiera erbjudanden blir värderingar den nya konkurrensfördelen! Det handlar minst lika mycket om hur vi levererar som vad vi levererar.

I en franchiseverksamhet där kundmötet sker på många olika ställen blir gemensamma värderingar och företagskultur en viktig kvalitetssäkringsfaktor. En handbok ger självklart grundläggande instruktioner för hur leveransen ska ske, men i slutänden är det individernas attityder och beteenden som avgör kundens upplevelse.

Eva har under sin karriär arbetat med att finna och lyfta fram det individer och bolag är bra på och säkerställa att de fokuserar på detta för att nå framgång. Det har handlat om affärsstrategier och marknadsfokus såväl som säljinsatser, rationella

processer och kostnadseffektivitet. I ledarrollen har Evas affärsdriv och förändringskapacitet varit viktiga egenskaper, tillsammans med hennes förmåga att kommunicera och driva förändringar genom relevanta operativa åtgärder.

Kontakta Eva

Alla våra specialister

se
Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

julia@pepins.com

+46 (0)739 86 56 64

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

När du behöver ett professionellt webbaserat verktyg som underlättar delning av kunskap, säkrar att konceptriktlinjer följs och effektiviserar samarbete i din franchisekedja kontaktar du Anders Hall på Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.