Göran Nettelbladt

Senior rådgivare, SEB

goran.nettelbladt@seb.se
+46 70 763 73 57

Göran Nettelbladt

Om du är intresserad av rådgivning kring hela din franchiseaffär, kontakta Göran Nettelbladt på SEBs svenska kontor.

Göran Nettelbladt är idag senior rådgivare i Stockholm med många års erfarenhet och är särskilt specialiserad på Franchise. Av kollegan Göran kan du även få hjälp med de flesta frågor som t ex. skräddarsydda lösningar för franchisegivare/franchisetagare, finansiering, försäkringar och betallösningar.

Om du är intresserad av att få rådgivning kring hela din franchiseaffär och/eller expansion av ditt nuvarande företag via franchise som företagsform så har vi utvecklat ett koncept för företag i tillväxt, Greenhouse. Ett koncept där vi som rådgivare på SEB vill bidra med såväl vår egen kompetens som den kompetens vi själva inte besitter men som vi via utvalda partnersamarbeten i många olika branscher kan hjälpa dig med.

Genom Greenhouse, kommer du då kunna få tillgång till ett specialistnätverk inom områden som exempelvis avtal/juridik, olika finansieringsformer, rekrytering och internationell expansion. Inom Greenhouse arbetar vi med alltifrån inspirationsevent, tillväxtcoachning och unik praktisk hjälp med tillväxtfrågor i ditt företag som är designat för att hjälpa dig att nå dina mål.

Läs mer om Greenhouse och vad vi kan göra för er på www.seb.se/greenhouse

Om du är intresserad av SEB:s samarbete med Franchisearkitekt och Svensk Franchise är du välkommen att kontakta någon av de ansvariga Göran Pusic, goran.pusic@seb.se eller telefon 070-662 40 86 eller Stefan Karlsson, stefan.karlsson@seb.se
telefon 070-310 34 52.

Kontakta Göran

Alla våra specialister

se
Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

julia@pepins.com

+46 (0)739 86 56 64

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

När du behöver ett professionellt webbaserat verktyg som underlättar delning av kunskap, säkrar att konceptriktlinjer följs och effektiviserar samarbete i din franchisekedja kontaktar du Anders Hall på Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Olle Borgstav

Operativ chef, TBS Mediabyrå AB

Vi gör en mediaplan, handlar upp medieutrymmet och följer upp resultatet så att nästa kampanj blir ännu lite mer effektiv.

se
Christian Forsman

VD, TBS Mediabyrå AB

Kontakta Christian om du vill utveckla marknadsföringen av din Franchisekedja. TBS är specialister inom medierådgivning

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.