Johan Brandrup-Wognsen

Business Sherpa

johan@madicon.se
+46 70 980 07 10

Johan Brandrup Wogner

Madicon – en av få managementkonsulter som även kan franchise

Johan är medgrundare och ordförande i Madicon, en managementkonsult med stor erfarenhet av franchise. Företag som valt franchiseformen för sin verksamhet står inför många likartade utmaningar. Samtidigt är dessa i mångt och mycket desamma som i andra typer av affärsverksamhet. Det kan gälla ett vasst och tydligt ledarskap, konkurrenskraftiga strategiska vägval, klar organisation, transparent kommunikation och målformulering eller ett solitt strukturkapital. Som franchiseföretagare behöver du ibland ett bollplank i sådana frågor, eller en extra kraft i en specifik roll eller för ett visst projekt. Madicon utvecklar ledare och organisationer genom olika typer av stöd. Syftet är dubbelt – ett hållbart ledarskap och en långsiktigt framgångsrik affärsverksamhet.

Johan finner glädje i att stå till tjänst med sin erfarenhetsbank. Med bakgrund som civilingenjör (teknisk fysik kompletterat med ekonomi) har Johan passerat genom tung svensk basindustri (elektromekanik, logistik och petrokemi) och hela vägen över finansindustrin till olika tjänste- och servicenäringar. Efter 40 år som serieentreprenör och med positioner i Sveriges största och minsta företag är det få verksamheter som är främmande för honom. Tillsammans med Madicons övriga Business Sherpas erbjuder han erfarenhet från många olika branscher med expertis inom bland annat franchise och kedjeorganisationer.

Kontakta Johan

Alla våra specialister

se
Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

julia@pepins.com

+46 (0)739 86 56 64

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

När du behöver ett professionellt webbaserat verktyg som underlättar delning av kunskap, säkrar att konceptriktlinjer följs och effektiviserar samarbete i din franchisekedja kontaktar du Anders Hall på Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.