Leif Lundgren

Senior rådgivare, SEB

leif.lundgren@seb.se
+46 8 763 78 23

Om du är intresserad av rådgivning kring hela din franchiseaffär, kontakta Leif Lundgren på SEBs svenska kontor.

Leif Lundgren är idag senior rådgivare i Stockholm med många års erfarenhet och är särskilt specialiserad på Franchise. Av Leif kan du även få hjälp med de flesta frågor som t ex. skräddarsydda lösningar för franchisegivare/franchisetagare, finansiering, försäkringar och betallösningar.

Om du är intresserad av att få rådgivning kring hela din franchiseaffär och/eller expansion av ditt nuvarande företag via franchise som företagsform så har vi utvecklat ett koncept för företag i tillväxt, Greenhouse. Ett koncept där vi som rådgivare på SEB vill bidra med såväl vår egen kompetens som den kompetens vi själva inte besitter men som vi via utvalda partnersamarbeten i många olika branscher kan hjälpa dig med.

Genom Greenhouse, kommer du då kunna få tillgång till ett specialistnätverk inom områden som exempelvis avtal/juridik, olika finansieringsformer, rekrytering och internationell expansion. Inom Greenhouse arbetar vi med alltifrån inspirationsevent, tillväxtcoachning och unik praktisk hjälp med tillväxtfrågor i ditt företag som är designat för att hjälpa dig att nå dina mål.

Läs mer om Greenhouse och vad vi kan göra för er på www.seb.se/greenhouse

Om du är intresserad av SEB:s samarbete med Franchisearkitekt är du välkommen att kontakta Leif Lundgren, leif.lundgren@seb.se, 0705 – 45 69 40.

Kontakta Leif

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Tomas Fält

Vi på Nordea har sedan 2018 ett team med specialister som förstår storheten i franchise. Vår ambition är att alltid ligga i framkant genom att vara din affärspartner och förstå din affär.”

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss