Niclas Pettersson

VD StigFram. Utbildningsakademi för franchisekedjor

niclas.pettersson@stigfram.se
+46 70 892 88 48

Niclas Pettersson

Du vänder dig till Niclas och StigFram när du önskar bygga en egen intern utbildningsakademi.
Behöver du hjälp med att få alla dina franchisetagare och deras medarbetare arbeta mot samma mål, utöva samma företagskultur och arbeta på samma sätt i mötet med era kunder/gäster? Med över 20 års erfarenhet inom servicebranschen och franchise hjälper StigFram er att utvecklas. Vi göra en analys av ert företag kallad ”Nulägesanalys”, utefter denna analys bygger vi er interna akademi som gör er till en attraktiv arbetsgivare, skapar en stark VI känsla,  ökar er lönsamhet samt hjälper er få ännu nöjdare kunder/gäster.

Det finns inga människor som är så utsatta för snabb och skoningslös bedömning som alla som arbetar inom servicebranschen. Varje sekund, varje timme, varje dag året runt kommer betygsättningen omedelbart. Sanningens ögonblick är närvarande hela tiden. Antingen blir kunden nöjd eller så blir kunden missnöjd. Medarbetarna är mao budbärare av just ditt varumärke och de som ska konvertera besökarantalet till nöjda kunder och kronor & ören. Utmaningen för er som kedja, med enheter från Skåne till Haparanda, är att få till det engagemang som krävs för att ni ska lyckas.

Idag är det viktigare än någonsin att företag arbetar med sitt employer branding och strävar efter att bli en attraktiv arbetsgivare. Företag idag behöver ha en kultur och värderingar som rimmar med de anställdas värderingar, ett tydligt och starkt ledarskap och det behöver finnas utvecklingsmöjligheter. Då kommer ni attrahera nya medarbetare och få era stjärnor inom kedjan att stanna kvar. Med detta kommer det engagemang hos alla medarbetare som krävs för att ni som kedja ska sticka ut hos gästerna.

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet. Vi bidrar med erfarenhet, kunskap och verktyg för att hjälpa just din kedja att utvecklas. Låt oss träffas!

Bland våra kunder finns Grand Hotel, Sibylla, Pinchos, Colorama, Jaktia, Din bagare, Klubb Sverige, Jernhusen, Ica Maxi, Destination Gotland, Auto experten mfl.

StigFram är kvalitetssäkrad utbildare inom Visita, Svensk Handel, Svenska Möten samt Preferred partner till Franchise Arkitekt.

www.stigfram.se

Kontakta Niclas

Alla våra specialister

se
Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

julia@pepins.com

+46 (0)739 86 56 64

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

När du behöver ett professionellt webbaserat verktyg som underlättar delning av kunskap, säkrar att konceptriktlinjer följs och effektiviserar samarbete i din franchisekedja kontaktar du Anders Hall på Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.