Niklas Öberg

Partner & delägare, Global Retail Strategy

niklas@globalretailstrategy.se
+46 76 547 87 37

Niklas Öberg

Global Retail Strategy, en kreativ affärsbyrå med lång erfarenhet från Retail, QSR & Hospitality.

Med med hjälp av vår kunskap och smarta digitala tjänster förenklar vi våra kunders vardag och stärker deras lönsamhet och position.

Alla som jobbar på GRS har en gedigen franchisebakgrund i internationella miljöer. Vi förstår processerna oavsett om du ska etablera ett nytt varumärke eller om du behöver hjälp med förfina det ni redan har.

Global Retail Strategy har under åren levererat en rad olika tjänster och uppdrag. Några av våra uppdragsgivare eller partners är Rovio, Yoi!, Sibylla, Quinyx.

Kontakta Niklas

”GRS har hjälpt oss på Sibylla att på ett strukturerat sätt hitta både bra lägen och rätt Franchisetagare.
Tidigare gjorde vi många fysiska besök som tog mycket tid men med hjälp av GRS har vi utvecklat ett mycket effektivare system som hjälper oss bedöma nya lägen på ett mycket snabbare och bättre sätt.”

Joakim Carlsson, VD, Sibylla/Nordic Fast Food

Alla Våra Specialister

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

När du behöver ett professionellt webbaserat verktyg som underlättar delning av kunskap, säkrar att konceptriktlinjer följs och effektiviserar samarbete i din franchisekedja kontaktar du Anders Hall på Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.