Niklas Öberg

Partner & delägare, grslike

niklas@grslike.com
+46 76 547 87 37

Niklas Öberg
grslike, en kreativ fullservicebyrå med lång erfarenhet från Retail, QSR & Hospitality.

Vi på GRS kan inte allt men vi vet väldigt mycket om tillväxt hos kedjeföretag. Vi kallar oss en fullservicebyrå inom expansion för framförallt företag inom restaurangbranschen. Dessutom är vi sköna lirare om vi får säga det själva.

Vi hjälper våra kunder med allt från att ta fram en etableringsstrategi till att ta fram kostnadseffektiva lösningar på koncepthus. Våra kunder är allt ifrån väletablerade kedjor som behöver hjälp eller förstärkning att växa till nystartade bolag som har ambitioner att bygga en kedja.

Vi har arbetat med både internationella och nationella kedjor och kan även ta hand om en internationell expansion om rätt förutsättningar finns.Som kund hos GRS har man alltid den stora förmånen att ta del av medelålders män och deras erfarenhet. Kreativa huvuden som går igång på utmanande frågeställningar. Att ta all den erfarenhet vi har från tidigare karriärer och lägga till en förståelse för vad framtiden handlar om och utifrån det skapa helt nytt.

www.grslike.com

Kontakta Niklas

”GRS har hjälpt oss på Sibylla att på ett strukturerat sätt hitta både bra lägen och rätt Franchisetagare.
Tidigare gjorde vi många fysiska besök som tog mycket tid men med hjälp av GRS har vi utvecklat ett mycket effektivare system som hjälper oss bedöma nya lägen på ett mycket snabbare och bättre sätt.”

Joakim Carlsson, VD, Sibylla/Nordic Fast Food

Alla Våra Specialister

se
Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

julia@pepins.com

+46 (0)739 86 56 64

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.