Franchise crowdfunding

Franchise crowdfunding

Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform får du pengar, kunder och community – i ett svep.

Franchise crowdfunding

SÖK TILLVÄXTKAPITAL OCH DELÄGARKRAFT

Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform får du pengar, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxtbolag som Pepins jobbat med.

VARFÖR SKA DU SOM ENTREPRENÖR VÄNDA DIG TILL PEPINS?

VÅRT NÄTVERK: Vi har både tio­tusentals investeringsvilliga medlemmar och utvalda strategiska investerare som är kan vara extra viktiga för just din affär. Vi har även ett kontaktnät av erfarna styrelseledamöter som kan bidra med värdefull kunskap och erfarenheter.

VI JOBBAR LÅNGSIKTIGT: Hos Pepins får du en engagerad och långsiktig partner och vårt gemensamma mål är att ditt bolag ska gå bra.

LÅNGSIKTIG ÄGARSTRUKTUR: Dina nya delägare från Pepins investerar i ett holdingbolag, dvs ett ägarbolag som i sin tur äger aktier i ditt bolag. Dina nya delägare företräds via Pepins. På så vis får du endast en ny ägare, med kraften från tusen.

PEPINS MARKET

Vår marknadsplats ger dig och nya dina delägare möjlighet att köpa och sälja aktierna. På sikt kan du få fler delägare, även efter emissionens slut.

VÄRDEPAPPERSBOLAG

Pepins står under Finansinspektionens tillsyn. Det är vi ensamma om inom svensk crowd­funding. Vi kan hjälpa dig med såväl emissioner, ägarspridning via listning på Pepins Market, eller både och. Vi är innovativa och kan också skräddarsy lösningar vid behov.

Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.