Franchise Management

Franchise Management

Känns framstegen du slitit för allt mer osannolika? Är du vilse i en främmande eller besvärlig situation? Gör som andra framgångsrika ledare – be om hjälp!

Franchise Management

Vi är en av få managementkonsulter som erbjuder expertis inom franchising.

Ett gott ledarskap är nyckeln till framgång. Det är hela tanken bakom Madicon.
Vi som är konsulter hos Madicon har alla egna erfarenheter av ledarskap i med- och motgång. Vi vet att du som sitter i en ledande roll möter många utmanande situationer och att det kan kännas ensamt ibland. Vi vet också hur underbart och stimulerande det är att nå målen!

På våra egna resor har vi alla haft någon utanför organisationen som har hjälpt oss att bära bördor och bekymmer och fått oss att nå toppen. Någon som har fungerat som en vägvisare – en BUSINESS SHERPA.

Vi tror på att dela med oss av våra framgångar och misstag för att hjälpa dig att utveckla ditt företag. Vi har därför tagit fram en rad olika verktyg som stöttar dig som ledare inom de utvecklingsområden vi gemensamt identifierar.

Företag som valt franchiseformen för sin affär har många specifika drag. Samtidigt finns

många områden där utmaningarna är desamma som i andra typer av affärsverksamhet. Det

kan gälla behovet att förstå sin omvärld och förutsättningarna för verksamheten, att göra ett antal strategiska vägval, forma organisationen på ett optimalt sätt och tydliggöra vägen framåt för alla i företaget. Ibland behöver du som franchiseföretagare ett bollplank i affärsfrågor. Andra gånger kan du behöva en extra kraft i en specifik roll eller för ett projekt. Madicon utvecklar ledare och organisationer genom olika typer av stöd. Syftet är dubbelt – ett utvecklat ledarskap och en framgångsrik affärsverksamhet.

Kort sagt, vi vill ge tillbaka vunna insikter genom erfarenhetsöverföring, genom att bli en partner till dig som kund och hjälpa dig och din organisation att fokusera på det som gör skillnad. Vi hjälper er att nå er fulla potential!

Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.