Franchise Utbildning

Franchise Utbildning

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet.

Franchise Utbildning

Vi bygger din interna akademi! Behöver du hjälp med att få alla dina franchisetagare och deras medarbetare arbeta mot samma mål, utöva samma företagskultur och arbeta på samma sätt i mötet med era kunder/gäster? Med över 20 års erfarenhet inom franchise & servicebranschen hjälper StigFram er att utvecklas. Vi göra en analys av ert företag kallad ”Nulägesanalys”, utefter denna analys bygger vi er interna akademi som gör er till en attraktiv arbetsgivare, skapar en stark VI känsla,  ökar er lönsamhet samt hjälper er få ännu nöjdare kunder/gäster.

Det finns inga människor som är så utsatta för snabb och skoningslös bedömning som alla som arbetar inom servicebranschen. Varje sekund, varje timme, varje dag året runt kommer betygsättningen omedelbart. Sanningens ögonblick är närvarande hela tiden. Antingen blir kunden nöjd eller så blir kunden missnöjd. Medarbetarna är mao budbärare av just ditt varumärke och de som ska konvertera besökarantalet till nöjda kunder och kronor & ören. Utmaningen för er som kedja, med enheter från Skåne till Haparanda, är att få till det engagemang som krävs för att ni ska lyckas.

Idag är det viktigare än någonsin att företag arbetar med sitt employer branding och strävar efter att bli en attraktiv arbetsgivare. Företag idag behöver ha en kultur och värderingar som rimmar med de anställdas värderingar, ett tydligt och starkt ledarskap och det behöver finnas utvecklingsmöjligheter. Då kommer ni attrahera nya medarbetare och få era stjärnor inom kedjan att stanna kvar. Med detta kommer det engagemang hos alla medarbetare som krävs för att ni som kedja ska sticka ut hos gästerna.

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet. Vi bidrar med erfarenhet, kunskap och verktyg för att hjälpa just din kedja att utvecklas. Låt oss träffas!

Bland våra kunder finns Grand Hotel, Sibylla, Pinchos, Colorama, Jaktia, Din bagare, Klubb Sverige, Jernhusen, Ica Maxi, Destination Gotland, Auto experten mfl.

StigFram är kvalitetssäkrad utbildare inom Visita, Svensk Handel, Svenska Möten samt Preferred partner till Franchise Arkitekt.

www.stigfram.se

 

Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.