Food & Beverage

Vi hjälper dig att starta, utveckla och förbättra din restaurangkedja

Våra konsulter har lång erfarenhet från företagsledning och/eller styrelse i McDonald´s, Burger King, MAX, Sibylla, TGIF och Texas Longhorn etc.

Kontakta oss för en timmes gratis konsultation

Våra specialister står bakom dig

Vad är din vision? Vi bygger, utvecklar och förbättrar din restaurangkedja. Våra specialister har haft ledande positioner inom framgångsrika kedjor i Norden. Du får unika insikter som inte går att läsa sig till. Hos oss hittar du den kompetens du behöver för att lyckas med din restaurangkedja.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Franchisearkitekt
se
Jonas Ideström

Styrelse & Franchise

En av Sveriges mest erfarna inom styrelse, drift, finansiering och kapitalresning i franchiseföretag, särskilt restaurangkedjor. Tidigare VD Burger King, Ordförande Sibylla, Texas Longhorn och Svenska Franchise Föreningen.

se
Branko Lazarevic

Operations & Franchise

Expert inom franchise och driftsrelaterade områden. Tidigare Operations & Franchise Director, McDonald´s Sverige. 30 år inom McDonald´s.

se
Sven Hars

Marketing & Franchise

Expert inom franchise, affärsstrategi och marknadsföring. Tidigare marknads- och kommunikationsdirektör, McDonald´s Norge och Burger King Scandinavia.

se
Marlene Lazarevic

Handböcker & Kvalitetssäkring

Expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Tidigare erfarenhet inom McDonald´s och Reitan på ledande nivåer. Examen inom marknadsföring och företagsekonomi.

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan.

se
Anders Fernlund

Advokat, Juris Dr.

Sveriges enda doktor i franchisejuridik. Har under de senaste 35 åren varit med  om att etablera och driva ett stort antal kedjor från små specialiserade krogar till de största restaurangkedjorna. Inom restaurangbranschen krävs god kunskap  om lagar och regler samt tillstånd och myndighetskrav. Vi har de juridiska experterna.

se
Carolina Lomm

POS lösningar

Box Technologies- Tillverkar butiksdatorer-, Tablet-,Hybrid lösningar för restaurang och hotell. Vi står för snygg design och hög kvalité. Kontakta oss så hjälper vi er för bästa HW lösning.

se
Anders Dekany

Marknadsföring & visuell kommunikation

Vi på Åtta45 skapar och producerar analog & digital kommunikation för några av Nordens största & minsta varumärken. Vi är specialister på visuell kommunikation via tryckta medier.

se
Anders Hall

Digitala handböcker, checklistor

Chainformation är marknadens ledande plattform för digitala handböcker, rutinchecklistor och personalkommunikation. Anders har mer än 20 års erfarenhet med hundratals kedjor.

Nordens främsta experter på
restaurangkedjor

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till Food & Beverage. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden restaurangbranschen har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss