Paid Channels

Paid Channels

Paid Channels

Framgångsrik digital marknadsföring beror på skapandet av hyperrelevanta kampanjer och högpresterande, datastyrda processer. Vi fokuserar på betalda sök- och auktionsbaserade kanaler.

Google AdWords

Vår kompetens och fokus är på att skapa relevanta kampanjer med rigorösa pågående optimeringsprocesser. Detta resulterar i stora kostnadsbesparingar och mycket effektiva kampanjer – genererar de långsiktiga resultat du behöver. Vi utvecklar löpande våra egna verktyg som gör att våra projektledare och specialister kan arbeta på smartare sätt.

Facebook/Instagram

Här specialiserar vi oss i varumärkes-, prestations- och lagringskampanjer via datadriven optimering. Vi utnyttjar också kraftfulla användardata från Facebook, vilket hjälper dig att utvecklas på plattformen. Det innebär att effektivisera nyckeln och utnyttja data i integrerade plattformsintegrationer. Vår djupa kunskap om algoritmerna och mätsystemen gör oss till en värdefull samarbetspartner.

Programmatisk display

Med hjälp av världsledande teknik, skräddarsydda inriktningsmetoder och kontinuerlig optimering skapar och hanterar vi programmatiska visningskampanjer. Vi säkerställer säker inventering, fullständig öppenhet och programmatisk expertis. Våra datastyrda arbetsmetoder resulterar i förstklassiga kampanjer, som tar din prestanda och branding till nästa nivå. Och med vår omfattande erfarenhet av plattformsintegrationer, som Google Analytics 360, kan vi hjälpa dig att utnyttja dina data till det maximala.

Robotgenererad annonsering

Genom BI Firm och deras utvecklade mjukvara ”SpiderAds” möjliggör vi robotgenererad annonsering med inbyggt AI. En lösning som gör allt i realtid utan mänsklig inblandning som traditionellt tar ett arbetslag 5-6 veckor att få fram och lansera.

Vilka branscher passar robotgenererade annonsering och inte manuell annonsupprättning & skötsel?

Alla branscher som har kommunikationsflöden som överstiger 40 stycken uppdateringar på årsbasis.

För att ge några exempel:
Bilhandlare (De lägger upp en nyinkommen bil & samma sekund ligger den ute i annonseringen), Livsmedelshandlare (De lägger upp ett butikserbjudande & samma sekund ligger den ute i annonseringen), Rekrytering (Se lägger upp ett ledigt jobb på sin webbplats & samma sekund ligger den ute i annonseringen) och även företag/organisationer med stora nyhetsflöden (De lägger upp en nyhet/artikel på sin webbplats & samma sekund ligger den ute i annonseringen.

Online Video

Online Video erbjuder en oöverträffad möjlighet att engagera din målgrupp. Vi kan hjälpa dig med allt från innehållsstrategi till utförandet av Trueview, Reservation, Facebook, Instagram och CPM videokampanjer. Som alltid säkerställer vår optimeringsprocess data som kan användas för att skapa insikter om dina åsikter och engagemanget med ditt varumärke.

Kontakta oss