Franchise Ekonomi

Franchise Ekonomi

Våra skickliga redovisningskonsulter och rådgivare är kompetenta, professionella och har lång erfarenhet.

Franchise Ekonomi

Azets Insight: Redovisning, lön och ekonomisk rådgivning

Vissa är experter på att driva en butik. Andra är experter inom redovisning och löner för butiker. Våra skickliga redovisningskonsulter och rådgivare är kompetenta, professionella och har lång erfarenhet. I kombination med detta kan vi erbjuda moderna, smarta och effektiva IT-lösningar. Denna kombination ger dig stora vinster i alla processer inom redovisning och löneadministration.

Azets är den ledande nordiska leverantören av redovisningstjänster och har många års erfarenhet inom redovisning och ekonomisk förvaltning för kedjor. Vi har ett bra koncept för en effektiv förvaltning av en kedja – både för franchisetagare och franchisegivaren.

Vi erbjuder skräddarsydda IT-lösningar och konsulter med lång branscherfarenhet. Med oss som partner får du tillgång till moderna och effektiva system. Detta säkerställer kontroll för huvudkontoret och mindre administration för butiken.

De tjänster vi tillhandahåller är redovisning, lönehantering och finansiell rådgivning. Vår webbportal CoZone möjliggör en effektiv dialog mellan franchisetagare och våra konsulter. Här kan franchisetagare attestera och godkänna fakturor. De kan också få tillgång till rapporter och lönetjänster.

Läs mer om Azets

www.azets.se

Kontakta oss