Social Media

Social Media

Social Media

Med flera års erfarenhet av annonsering och storytelling inom sociala medier kan vi profilera oss som en stark aktör mot våra kunder. Vi hjälper företag att bli synligare på Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi finns till för att öka era konverteringar, synlighet och trovärdighet som omvandlas till affärer genom att vårt sociala team skapar noga uttänka annonser som når igenom bruset. Vi arbetar även med ett helhetsansvar där vi på daglig basis, underhåller och uppdaterar alla era sociala kanaler ni finns på men ser alltid över möjligheten att synas i nya nätverk där ni bör profileras. Vi håller även workshops i ämnet och utbildar företag och personal inom Social Selling.

I och med att låta Jajjas social media-team sköta era sociala nätverk som är ett måste att finnas på i en sådan konkurrerande marknad idag, så underlättar vi er vardag och låter er fokusera på att driva ert bolag och affärer framåt. Vi har själva höga förväntningar på att leverera positiva resultat och vi gör det där lilla extra för våra kunder under hela processen i vårt samarbete.

Yrkesnärverket Linkedin bör alla företag idag och personal finnas på och vara up to date med sina profiler. Här når vi intressanta beslutsfattare och specifika målgrupper men skapar också affärer. LinkedIn är även ett nätverk att hitta ny personal och ett mycket bra nätverk att arbeta med employer branding för att stärka sig utåt som franschisebolag, något vi hjälper er med i ett samarbete.

Facebook är en kanal som erbjuder stora möjligheter till att nå ut snabbt organiskt om man har bra material, något som jajja arbetar hårt med att skapa varje dag. Vi är även väldigt duktiga på att ta fram rätt målgrupper och bygga vidare kring dem som faktiskt konverterar och engagerar er publik.

Instagram är ett socialt nätverk där man främst kommunicerar genom bilder och videos. Instagram har idag närmare 800 miljoner användare och möjligheterna är oändliga till att nå till en yngre mål-grupp på rätt sätt och här vill vi hjälpa er med tonalitet som fungerar och använda oss utav bilder och videos som engagerar er publik att intressera sig av er som företag och mål.

Kontakta oss