Anders Fernlund

Franchiseadvokat, ASTRA ADVOKATER

anders.fernlund@astralaw.se
+46 70 170 70 93

Anders Fernlund

Du vänder dig till Anders när du behöver hjälp med all form av juridik med anknytning till franchising och distributionsrätt.

Anders Fernlund är jur. doktor och civilekonom och har mer än 35 års erfarenhet av franchisejuridik såväl i rådgivande som tvistlösande verksamhet. Anders är advokat och partner på ASTRA ADVOKATER och har medverkat som rådgivare i långt mer än hälften av de i Sverige verksamma franchisesystemen. Därutöver anlitas Anders ofta av utländska franchiseföretag som specialist på svensk och europeisk franchisejuridik.

Anders var tidigare ordförande i Svensk Franchise och är nu svensk ledamot av European Franchise Federations (EFF) legal committee samt är svensk representant och vice ordförande i EuroFranchise Lawyers.

Anders är forskare och doktor i civilrätt vid Stockholms universitet inom franchisejuridik och har skrivit avhandlingen Franchising – Friktion mellan transnationella affärsmodeller och nationell särregleringAnders har också skrivit den populära handboken FranchisePraktikan tillsammans med kollegan Jonas Ideström.

Kontakta Anders

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss