Insight

Insight

Insight

Vår mätmetod gör det möjligt att avslöja viktiga insikter om din digitala strategi. Av dessa gör vi konkreta handlingsplaner som genererar pågående förbättringar.

Web Analytics

Med hjälp av datastyrt mätning, analys, testning och förbättring är webanalys en process vi använder för att stärka din digitala strategi kontinuerligt. Det är en process som gör det möjligt för oss att hitta och skapa insikter om ditt företag som kan hanteras – förbättra resultaten av din strategi.

Taghantering

Google Tag Manager är en bakdörr till din webbplatss källkod, så att du kan spara värdefulla resurser. Vi hjälper dig att utnyttja sin fulla kapacitet så att du kan starta och spåra dina nyaste marknadsföringskampanjer utan att behöva webmasters eller utvecklare. Vi erbjuder experttjänster inom implementering, intern utbildning och daglig underhåll.

Google Analytics 360 Suite

Med toppmodern bearbetning och hantering av stora datamängder presenterar denna svit med data med precision och friskhet.

Rapportering

Rapportering leder till större insyn, bättre förståelse och ökad kontroll. Vi kan implementera rapportering från något system för att ge exakt vad som behövs. Vi har lång erfarenhet av integration och anpassning av data från olika mätsystem. Och vi använder API: er för att samla, beräkna och strukturera data, vilket ger vad du behöver veta till ytan.

Kontakta oss