Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

anders@chainformation.com
+46 70 814 35 65

Anders Hall

När du behöver ett effektivt stöd för att digitalisera ledning och styrning av kedjan, säkra att konceptriktlinjer följs och effektivisera internkommunikationen kontaktar du Anders Hall på Chainformation.

Sedan år 2000 har jag och teamet på Chainformation hjälpt kedjor i Skandinavien och Europa att säkra så driftsrelaterade rutiner genomförs och förändringar når ut och implementeras på de lokala enheterna. Jag brinner för frågor som rör drift, support och utveckling av Franchisetagarna och konceptet som helhet. Det är min absoluta uppfattning att ett konsekvent uppträdande mot kund kräver att kedjan är ett samspelt lag med gemensamma spelregler och fokus på kundmötet.

Att leda en kedja är att leda människor – och människor leds genom tydlig, transparent och konsekvent kommunikation. I detta bistår jag med mer än 20 års erfarenhet från franchising i allmänhet och konceptstyrning/kvalitetsstyrning i synnerhet. Jag har haft förmånen att få jobba med många av de bästa och snabbast växande koncepten i Skandinavien. Flera av våra kunder har genom åren blivit utsedda till Årets Franchisekedja och andra utmärkelser – det är ingen slump.

Chainformations plattform är unikt utvecklad för franchisedrift och har idag tusentals anslutna enheter i mer än 20 länder.

Din kedja behöver en gemensam och strukturerad plattform som ett nav för internkommunikation, digitala Handböcker, digitala checklistor och konceptstyrning. Raka motsatsen till all onödig och ostrukturerad e-post, röriga Dropboxmappar och helt okontrollerade Facebookgrupper. Med Rollbaserade rättigheter i flera dimensioner och ett stort utbud av funktioner kan systemet enkelt anpassas till din kedjas unika behov, oavsett bransch och storlek.

Interaktiva on-line checklistor och Task Management ger dig möjlighet att driva kvalitetsprogram och säkra så dagliga rutiner verkligen implementeras. Rapporter och larm om avvikelser i realtid till olika delar av er ledningsstruktur säkerställer att inget passerar obemärkt.

Chainformation levererar via ett smidigt hyresavtal, helt utan krav på intern IT-kompetens. Färdigpackat med tjänster för teknisk drift, kundanpassning, utbildning och stöd. Kostnader är relaterade till antalet anslutna Enheter/restauranger/butiker, så du betalar endast för vad du behöver.

Kontakta Anders

Tack vare Chainformations franchiseintranät har vi kunnat utrusta vår organisation med ett verktyg som gör att vi kan maximera och fullständigt kontrollera O’Learys som varumärke och franchisekoncept.

Christian Bellander, COO, O’Learys Trademark

När jag hörde talas om Chainformation och hur deras intranätlösning kunde förbättra kommunikationen inom kedjor och leverera kunskap direkt till franchisetagarna, så sa det klick direkt.

Dag Hognerud, CEO of Renholdssoner

Vi har jobbat med Chainformation sedan starten och vi fortsätter att jobba med deras team av experter för att ta fram nya verktyg som ligger i linje med våra affärsmål och de behov vi ser hos våra 170 butiker.”

Anders Lundblad, Marketing Director, Colorama

Alla Våra Specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

no
Runar Sørensen

Partner

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

Runar.Sorensen@dht.no

+47 917 59 584

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss