Franchise Marketing

Franchise Marketing

Med ett heltäckande kunderbjudande inom digital marknadsföring hjälper vi våra kunder att maximera sin närvaro i digitala kanaler.

Franchise Marketing

Vill du diskutera digitaliseringen över en kopp kaffe? Resonera kring dina affärsutmaningar över en lunch? Eller vet du inte riktigt hur du ska påbörja din digitala transformation? Oavsett hur långt du har kommit på den digitala resan kan vi hjälpa dig framåt.

DGTL Group som omfattar Jajja Media Group, WGP och Bi Firm har fokus på de mest relevanta plattformarna för våra kunders digitala investeringar. Vi är galen på data och drivs av visionen transforming companies through digital Marketing Excellence.

Med ett heltäckande kunderbjudande inom digital marknadsföring och med över hundra olika och begåvade människor ombord har vi mångårig erfarenhet och djupgående expertis, där vi vill hjälpa våra kunder med alla typer av digital marknadsföring i samtliga digitala kanaler. Som organisation är vi snabba att fånga upp det senaste inom vår bransch, vi är modiga med att prova nya spår inom digital marknadsföring och söker ett stort engagemang hos både våra uppdragsgivare och kollegor.

Vi förstår kundernas behov och anpassar vår leverans därefter. Vårt mål är att optimera er totala affär genom vårt digitala kunnande.

Franchise-modellen har betydligt fler digitala fallgropar att navigera runt än andra företagare. De extra fallgroparna grundar sig i varje franchisetagares drivkraft att vilja maximera sin affär. Utan en sund central strategi skapar varje franchisetagare istället en egen strategi och detta brukar leda till problem för varumärket.

Kontakta oss