Workshops

Workshops

Workshops

Franchise-modellen har betydligt fler digitala fallgropar att navigera runt än andra företagare. De extra fallgroparna grundar sig i varje franchisetagares drivkraft att vilja maximera sin affär. Utan en sund central strategi skapar varje franchisetagare istället en egen strategi och detta brukar leda till problem för varumärket.

Varje franchise behöver sin egen strategi och där det redan finns saker på plats att det tas hänsyn till dessa.
Med hjälp av inledande workshop lyfter vi frågeställningar som är viktiga att tänka igenom.

Våra rekommendationer:

  • Om möjligheten finns tänk igenom en digital strategi innan startar en franchise.
  • Existerar en befintlig franchise se till att allting är uppdaterat och den digitala strategin är moden.
  • Tänk utifrån ett konsument perspektiv. Vad är deras digitala förväntningar?
  • Tänk utifrån ett franchisetagarperspektiv. Hur blir det digitala ett stöd för dem?

Ibland har man ett behov av en utbildning som är helt unik för just ditt företag. Kanske vill man ha en utbildningsdag med sitt team då man får både teori och praktik kombinerat. Då är en skräddarsydd digital workshop hos oss ett utmärkt alternativ. Vi tar, i samråd med dig, fram en plan för hur just din workshop ska se ut, för att se till att den är optimerad efter just ditt företags aktuella behov. Att genomföra en digital workshop med oss ska ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att kunna komma vidare med ditt digitala arbete på ett smidigt sätt efter att ni genomfört workshopen med oss.

Vi erbjuder olika typer av workshops inom alla våra expertisområden, SEO, PPC-annonsering, sociala medier och digital analys. Oftast bygger vi upp workshopen så att den inleds med en teoretisk del där konsulten som håller i workshopen går igenom relevant teori kring det praktiska arbetet som ska genomföras senare under dagen. För oss är det viktigt att deltagarna på workshopen förstår vad vi ska göra under dagen och varför. Som en andra del i workshopen genomför vi det praktiska arbetet tillsammans och deltagarna har möjlighet att få direkt handledning av konsulten som håller i workshopen. Vi erbjuder i första hand workshops som hel- och halvdagar men kan givetvis erbjuda workshops över flera dagar om du så önskar.

Kontakta oss