Digital plattform för driftsupport och kvalitetsstyrning

Digital plattform för driftsupport och kvalitetsstyrning

Ett gemensamt nav för samarbete och support säkrar konceptefterlevnad i din franchisekedja. Marknadens ledande lösning.

Digital plattform för driftsupport och kvalitetsstyrning

Marknadens vassaste plattform för kommunikation, informationsdelning och support i din franchisekedja.

Sedan 2001 har vi på Chainformation hjälpt ett stort antal av Skandinaviens snabbväxande och välkända franchisesystem att bli mer effektiva i sin interna kommunikation, support till enheter och kvalitetssäkring i driften. Helt enkelt att vara bättre rustade för tillväxt.

Med unika funktioner för att hantera digitala handböcker och interaktiva checklistor med effektiv statistik och uppföljning, har ni 100% koll på att alla i kedjan kan och vet rätt saker. Sociala kanaler liknande FaceBook är inbyggt så kedjan kan chatta, kommentera och dela information internt, enligt de regler ni sätter upp. Ni äger all er information och till skillnad från andra sociala plattformar så ger vi ingen annan tillgång till er data – tänk på det en stund!

Med rollstyrda rättigheter finns information tillgängligt globalt, 24/7, från dator, läsplatta och mobiltelefoner.

Som Franchisegivare skall ni inte hålla på att bygga eller äga IT-system, eller ens fundera på vad ni behöver. En molnbaserad plattform som är specialutvecklad för franchise och kedjor är lösningen. Oavsett om ni har tre eller 300 enheter har vi både funktioner och priser som passar. Det krävs inga IT-projekt, ingen IT-kunskap, inga IT-konsulter etc. Vi har helt enkelt skalat bort all ”skIT” ur ITn.

Läs mer här

Boka en on-line livedemo direkt här

Kontakta oss