Digital plattform för handböcker, checklistor och egenkontroller i din kedja..

Digital plattform för handböcker, checklistor och egenkontroller i din kedja..

Ett gemensamt nav för samarbete och support säkrar konceptefterlevnad i din franchisekedja. Marknadens ledande lösning.

Digital plattform för handböcker, checklistor och egenkontroller i din kedja..

Marknadens vassaste digitala plattform för ledning, kommunikation, konceptstyrning och support i din franchisekedja.

Vill du ta din franchisekedja till nästa nivå, och aktivt söker efter de bästa och mest beprövade systemstöden? Välkommen till Chainformation. Sedan 2001 har vi varit den stolta partnern till några av Skandinaviens och Europas mest framstående och snabbt växande franchisesystem. Vårt mål? Att optimera intern kommunikation, ge bättre stöd till varje enhet, och säkerställa en felfri drift och optimala kundupplevelser. Vi ser till att du är utrustad för framgångsrik och skalbar tillväxt.

Vad erbjuder vi?
– Med unika funktioner för att hantera digitala handböcker och interaktiva checklistor med effektiv statistik och uppföljning, har ni 100% koll på att alla i kedjan kan och vet rätt saker
– Effektiv uppföljning: Tack vare vår avancerade statistik har du alltid koll.
– Interna sociala kanaler: Kommunicera, kommentera och dela information internt med hög säkerhet. Vi värnar om din integritet – er data stannar hos er och delas inte med tredje part.
– Rollbaserad tillgång: Se till att rätt person har rätt information, när som helst, var som helst, via alla enheter.

Chainformations plattform erbjuder dessutom integrationer med andra viktiga system och plattformar och som integrerade med Chainformation ger en sömlös hantering av användare, konton och funktioner mellan plattformar.
Baloo Learning, en digital lär-plattform som underlättar utbildning och on-boarding.
Personalkollen är en schema- och löneplattform som används av många kedjor.

För franchisegivare som dig, kan vi eliminera stressen av teknikval. Vår molnbaserade lösning, skräddarsydd för franchises och kedjor, ser till att du kan fokusera på det du gör bäst. Oavsett om du styr tre eller 300 enheter, erbjuder vi skräddarsydda lösningar till priser som passar. Glöm krångliga IT-projekt eller att behöva hyra in externa konsulter. Med Chainformation tar vi hand om all teknik så att du slipper – vi har tagit bort all ”skIT” ur ITn.

Läs mer på Chainformation.se

Boka en on-line livedemo direkt här

Kontakta oss