Våra kurser & seminarier

FranchiseArkitekt anordnar kurser, seminarier, föreläsningar och webinarer tillsammans med våra medlemmar och partners. Se schema för kommande events och anmäl dig här.

ÅRETS FRANCHISEKEDJA
Jan Wallsin

PINCHOS

”Med stor glädje och eget huvud har denna kedja utvecklats på ett minst sagt fantastiskt sätt. Vår kedja har inte löst alla frågor men verkar möta problem med glatt humör. Deras kunder får själva göra en del av arbetet och de bygger broar mellan generationer. Man har tagit fasta på nyskapande och teknik. Vår vinnare har också visat att man kan bygga och skala upp sin franchiseverksamhet i snabb takt och attrahera företag utanför ”franchisefamiljen” att investera. Vi ser vår vinnare som ett föredöme inom affärsmodellen franchise.”

 

ÅRETS FRANCHISEBRAGD
Mats Claesson

VETERANPOOLEN

”Vinnaren är Sveriges första franchisekedja som gått från grundarägt, fått ny kraft genom ägarbyte till att bli ett framgångsrikt börsbolag samtidigt som lönsamheten i franchisetagarledet haft en fin utveckling. En sann franchisebragd som ingen annan gjort i Sverige.”

ÅRETS CFO
Camilla Bjurman

PULS OCH TRÄNING

”Årets CFO är en viktig pusselbit i moderbolagets lönsamma tillväxt som outtröttligt arbetat med att förbättra franchisetagarnas ekonomi. Hon har med stort engagemang byggt upp en effektiv ekonomifunktion och bidrar ständigt till en framgångsrik kultur”

ÅRETS NYTÄNKARE
Pernilla Svebo

VÄGEN UT

”Årets nytänkare bryter mönster. Inte bara inom franchise, utan även i samhället. Med miljötänk och hållbarhet i fokus har man skapat en unik kundupplevelse som gör skillnad i dubbel bemärkelse. Denna franchisekedja har lyckats hitta nya vägar där de sociala vinsterna är minst lika viktiga som de ekonomiska.”

ÅRETS FRANCHISETAGARE

Jenny Petersson – Apoteksgruppen i Karlshamn

Hussain Hussain – Apoteksgruppen i Karlshamn

”Årets franchisetagare jobbar på en starkt konkurrensutsatt marknad där man, med starkt fokus på kundnytta, aktivt jobbar med affärsutveckling och kreativa lösningar. Det leder självklart till mycket nöjda kunder. Man har även utmanat sin franchisegivare för att kunna nå sina mål. Franchisetagaren har på rekordtid nått en omsättning som saknar jämförelse i bolaget och gjort sig kända som duktiga lokala entreprenörer på sin ort.”

FRAMTIDENS FRANCHISE
Frida Enslöw

BRÖLLOPSBRUKET

”För en målmedveten satsning på digitala system som ska stödja franchisetagarnas vardag, kombinerat med en affärsmodell som ger goda intäktsmöjligheter från olika källor och allt med en tydlig kärna av återbruk.”

ÅRETS MARKNADSFÖRARE
Jan Wallsin

PINCHOS

”Årets vinnare har genom högklassig innovativ kommunikation utvecklat sin digitala marknadsföring. På ett extraordinärt sätt har man modigt lyft ut varumärket långt utanför sina etableringar och höjt sin marknadsföring till en helt ny nivå”

FRANCHISEARKITEKT

Jonas har 30 års professionell erfarenhet som VD, ordförande, styrelseledamot och konsult för franchisekedjor. Författare av FranchisePraktikan (Sv) och FranchiseGuiden (No).

FRANCHISEARKITEKT

Branko Lazarevic är senior partner i FranchiseArkitekt, med mer än 30 års operativ erfarenhet av franchising.

SVENSKA FRANCHISEFÖRENINGEN

Johan Martinsson
VD Svenska Franchiseföreningen

 

Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.