Våra kurser & seminarier

FranchiseArkitekt anordnar kurser, seminarier, föreläsningar och webinarer tillsammans med våra medlemmar och partners. Se schema för kommande events och anmäl dig här.

ÅRETS FRANCHISEKEDJA
VD Marita Bertilsson

SPECSAVERS

“Årets tre Finalister gör alla något bra för oss som kommit upp i mogen ålder. Vi kan byta bostad, dricka kaffe och få gratis synundersökning hos dem, vad mer kan man behöva? Vinnaren till priset Årets Franchisekedja 2019 har varit uppe i juryarbetet under några år. Vi har följt deras utveckling och imponerats av deras ekonomi, marknadsandelar och inte minst de nöjda franchisetagarna.  De har också tagit ett stort socialt ansvar och visat att är som stor skall man vara omtänksam och generös. Allt bygger på en bra värdegrund som styr företaget och dess medarbetare. Vi har skrattat tillsammans med dem i odödliga kampanjer som gjort att vi alla kan deras namn.”

 

ÅRETS CFO
Ulli Söderberg

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

“Vinnaren är en mycket kunnig och uppskattad CFO som har ett starkt förtroende bland franchisetagarna, vilket hjälper dem att fatta viktiga och ibland tuffa beslut. Hen har drivit igenom flera initiativ de senaste åren för att utveckla och förbättra verksamheten samtidigt som hen med stort engagemang har sett till att alla är insatta in den ekonomiska utvecklingen.”

ÅRETS FRANCHISEBRAGD
Anders Fernlund

 

“Vinnaren har aktivt bidragit till Svensk Franchise i mer än 30 år. Han har blivit Franchisejuridikens nestor i Sverige. De senaste 7 åren har vinnaren forskat som doktorand om franchising. Bara det är en bragd. Han är nu Sveriges första doktor i franchising.”

FRAMTIDENS FRANCHISE
Roofia

“En nytänkare inom byggbranschen som väljer att återanvända och restaurera tak i stället för att kassera.  Miljömedvetenhet genomsyrar konceptet i allt ifrån medel till hantering. Ligger helt rätt i tiden och spås över tid generera goda framtidsutsikter.”

ÅRETS NYTÄNKARE
Pressbyrån

“Årets nytänkare har med nya, effektiva arbetssätt utvecklat sin verksamhet och samtidigt kommit närmare kunden. Genom att placera mobila enheter nära kunderna kommer kunden i fokus. Kedjan har också lyckats förenkla betalningen för kunden på ett innovativt sätt genom att erbjuda både självkassor och mobila betalkassor på golvet. Med kunden i fokus har denna “byrå” förenklat köpupplevelsen med ökad tillgänglighet och enklare betalning.”

ÅRETS MARKNADSFÖRARE
Arken Zoo

“Vinnaren har på ett utomordentligt sätt, med varumärket i centrum, sammanhållet och integrerat utvecklat och genomfört sitt marknadsföringskoncept. Genom en effektiv mediemix, tydliga budskap och ”Tasstid” har man skapat sammanhållning i kedjan och mycket goda resultat på flertalet nivåer.”

ÅRETS FRANCHISETAGARE
Elgiganten Värmdö

“På relativ kort tid har årets vinnare byggt upp en framgångsrik verksamhet med flera år av kraftig tillväxt. Franchisetagaren har anammat uppsatta strategier för sitt system och driver verksamheten med för sin bransch en mycket god marginal. Hen är också en aktiv och uppskattad medlem i kedjans viktiga handlarråd som tar tillvara Franchisetagarnas intressen, samt är rådgivande till Franchisegivaren.”

FRANCHISEARKITEKT

Jonas Ideström är Hedersmedlem i Svensk Franchise och grundare av FranchiseArkitekt

FRANCHISEARKITEKT

Branko Lazarevic är senior partner i FranchiseArkitekt, med mer än 30 års operativ erfarenhet av franchising.

SVENSK FRANCHISE

Johan Martinsson
VD Svensk Franchise

 

Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.