Kashif Ahmad

Sales Manager Large Accounts

kashif.ahmad@azets.com
+47 482 27 853

Kashif har lång erfarenhet av försäljning och implementering av automatiserade finansiella processer. På Azets har han bland annat försäljningsansvar mot kedjor och franchisekoncept med fokus på värdeskapande för både huvudkontor och medlemmar.

Azets är Nordens ledande leverantör av finansiella tjänster och system för varor och tjänster med ett särskilt fokus på franchisekoncept.
Azets har mer än 40 års erfarenhet av redovisning, lön och ekonomistyrning. För kedjor och franchisekoncept har vi utvecklat ett solitt koncept för effektiva finansiella processer – både för franchisetagare och franchisetagare.
Azets erbjuder skräddarsydda IT-lösningar och kompetenta redovisnings- och lönekonsulter med omfattande branscherfarenhet.
Med Azets som partner får du tillgång till moderna och effektiva finansiella system och processer. 100% molnbaserade lösningar lägger grunden för enkel skalbarhet och åtkomstkontroll. Med ett antal av Skandinaviens största kedjor på kundlistan har Azets skapat stordriftsfördelar. Detta innebär att vi kan ge dig bra priser och en väl beprövad bästa praxis som ger dig som kund mer tid för kedje- och butiksdrift.
Oavsett om du representerar en väletablerad kedja eller ett nytt koncept, representerar Azets ett antal möjligheter för effektivitet och kvalitetsförbättring av den finansiella processen.
Kontakta Kashif

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss