Flexibel Lön & Finansiell Hälsa

Flexibel Lön & Finansiell Hälsa

Cappy är marknadens bästa lösning för att skapa engagemang och motivation hos medarbetare genom att ge direkt tillgång till lön och smarta verktyg för privatekonomi.

Flexibel Lön & Finansiell Hälsa

Med Cappy kan du rekrytera enklare, fylla schemat snabbare samt minska frånvaro och personalomsättning. Vi engagerar och motiverar dina medarbetare med tillgång till sin lön och ökad ekonomisk trygghet när de behöver det.

Cappy gör det möjligt att erbjuda dina medarbetare full synlighet över arbete och lön, flexibilitet att välja när man får lön, och en ekonomisk verktygslåda innehållande budgetfunktioner och mini-kurser för lärande. Allt tillgängligt och säkert i en mobilapp.

En ny medarbetarupplevelse. En ny löneupplevelse.

Starkare koppling mellan arbete och lön

Alla arbetspass och arbetsdagar är synliga i appen, med tillhörande lön. Dina medarbetare kan se vad vad de tjänade på gårdagens pass, eller hur mycket morgondagens pass är värt.

Detta ökar medarbetarnas drivkrafter till att arbeta hos just dig, och du får enklare att rekrytera och behålla de talanger du behöver för att driva din verksamhet.

Direkt utbetalning av lön efter utfört arbete

Så snart ett arbetspass blivit godkänt blir lönen tillgänglig i appen. För månadsavlönade växer lönen efter varje avslutad arbetsdag. 50 % av den intjänade lönen går att ta ut mellan lönedagarna med BankID-säkerhet och direkt utbetalning via Swish.

Detta ökar medarbetarnas motivation till att arbeta mer, ta extrapass och ställa upp på obekväma tider eller med kort varsel. Du får en effektivare och enklare bemanning.

Tillgång till lönen närsomhelst

Eftersom tjänsten är tillgänglig dygnet runt alla dagar om året har man alltid tillgång till sin lön. Dina medarbetare kan se hur mycket de tjänat, se när lönen betalas ut, och göra uttag före lönedagen.
Detta ökar medarbetarnas engagemang samtidigt som det minskar frågor och administration för löneavdelningen.

Kunskaper och insikter för privatekonomin

Med mini-kurser inom privatekonomi, tips för att få mer pengar över, samt möjlighet att ange sin budget kan man få insikter om hur mycket man behöver arbeta för att täcka sina utgifter.

Detta ökar medarbetarnas ekonomiska trygghet och övergripande välmående, vilket skapar mer produktiva och nöjda medarbetare i din verksamhet.

Läs mer på cappy.se

Kontakta oss