Handboken online

Handboken online

Vi hjälper dig att skapa och förbättra er handbok -
nyckeln till franchisetagarnas framgång.
Kontakta oss för en timmes gratis konsultation

Handboken online

Behöver du hjälp med er handbok?

Handboken är central inom franchise. Vi ser till att er handbok blir konkret, relevant och används – så att den blir det hjälpmedel den kan och bör vara inom en framgångsrik kedja.

 

Nyckel till franchisetagarnas framgång

Handboken ger franchisetagaren all viktig information och know-how som företaget har samlat på sig och förklarar hur man ska göra för att genom effektivitet och god lönsamhet bli så framgångsrik som möjligt.

Mer info om digitala verktyg för handböcker

 

Handboken – en avgörande del av en franchise

Handboken fungerar som en instruktionsbok för hur din verksamhet ska bedrivas och besvarar frågorna vad vi gör, varför vi gör det och hur vi gör det. Du säkerställer ditt företags koncept genom franchisekvartetten, som består av franchiseavtal, handbok, utbildning och kvalitetsrevision.

 

Vi hjälper dig att skapa och förbättra er handbok

Våra tre nivåer Basic, Advanced och Skilled säkerställer att du får hjälp med handboken utifrån era specifika behov. Vilken nivå passar dig bäst?

BASICADVANCEDSKILLED

 

Låt oss hjälpa dig!

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan och har en examen inom marknadsföring och företagsekonomi.

Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

KONTAKTA MARLENE

Kontakta oss