Max Käll

AO Ansvarig Franchise, Marginalen Bank

max.kall@marginalen.se
+46 70 755 29 97

Kontakta Max om du eller dina franchisetagare har behov av leasingfinansiering.

Max Käll har i över 15 år arbetat med finansiering av olika franchisekedjors franchisetagare. Vi på Marginalen Bank ser ett beprövat franchisekoncept som en trygghet i vår kreditbedömning och kan därför ofta erbjuda en leasingfinansiering även om franchisetagaren aldrig drivit företag tidigare. Vi  har  även en gedigen förståelse och kunskap om franchise.

Kunskapen finns  hos kundansvariga, kreditavdelningen och kundtjänst gör att vi på Marginalen Bank erbjuder dig som franchisetagare en kreditbedömning som är baserad på mer än siffror och personlig säkerhet. För dig som franchisegivare erbjuds en kreditgivare som har särskild kunskap om kedjor och långa kundrelationer från mer än 60 butiks- och Food and Beverage-kedjor.

Kontakta Max

Alla Våra Specialister

se
Julia Reuszner

VD, Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

julia@pepins.com

+46 (0)739 86 56 64

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.