Max Käll

AO Ansvarig Franchise, Marginalen Bank

max.kall@marginalen.se
+46 70 755 29 97

Kontakta Max om du eller dina franchisetagare har behov av leasingfinansiering.

Max Käll har i över 20 år arbetat med finansiering av olika franchisekedjors franchisetagare. Vi på Marginalen Bank ser ett beprövat franchisekoncept som en trygghet i vår kreditbedömning och kan därför ofta erbjuda en leasingfinansiering även om franchisetagaren aldrig drivit företag tidigare. Vi  har  även en gedigen förståelse och kunskap om franchise.

Kunskapen finns  hos kundansvariga, kreditavdelningen och kundtjänst gör att vi på Marginalen Bank erbjuder dig som franchisetagare en kreditbedömning som är baserad på mer än siffror och personlig säkerhet. För dig som franchisegivare erbjuds en kreditgivare som har särskild kunskap om kedjor och långa kundrelationer från mer än 60 butiks- och Food and Beverage-kedjor.

Kontakta Max

Alla Våra Specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss