Rådgivning som skapar värde

Rådgivning som skapar värde

Rådgivning som skapar värde

Vi vet att du kan ha behov som sträcker sig långt bortom våra standardleveranser. Därför har vi ett team med många erfarna och kompetenta rådgivare som är redo att hjälpa dig. Vi kan hjälpa till i ett antal affärskritiska områden. Vare sig det gäller analys och hantering av siffror, styrelsearbete eller frågor och uppgifter inom HR och löner, har vi den kompetens du behöver.

Finansiell rådgivning

En operativ VD har gärna många bollar i luften – samtidigt. Då är det inte alltid lätt att höja blicken och se kritiskt på verksamheten. Hur upptäcker du nya möjligheter och får tiden att göra de ändringar som behövs för att stärka verksamheten ytterligare? Använd Azets kompetens inom detta område. Använd våra rådgivare som dina sparringpartners.

Löner och HR

Att satsa på bra human resource management har blivit en stor konkurrensfördel. Med våra experter och konsulter inom lön- och HR, kan vi att hjälpa dig med allt från dagliga sysslor till större förändringsprocesser inom HR.

Starta företag

Vi ger råd om hur det nya bolaget kan organiseras och hjälper till att genomföra hela registreringen. En rådgivare från Azets Insight kan vara ett stort stöd att ha i en hektisk uppstartsfas.

Läs mer om Azets

www.azets.se

Kontakta oss