Film

Film

Film

Med digital filmproduktion hjälper vi stora och små företag att kommunicera kostnadseffektivt med produktioner av högsta kvalité.

Oavsett vilken typ av filmproduktion du vill göra, så hjälper vi dig genom hela processen, från manus till lansering och hur du kostnadseffektivt kan använda och marknadsföra din film i din digitala marknadsföring.

Den oändliga mängden information och innehåll som cirkulerar gör det svårt att sticka ut. Det är därför viktigare än någonsin att skapa innehåll som skiljer sig från mängden.

Personaliserad film ökar engagemang och konvertering

Genom att personalisera ditt innehåll kan du rikta dig mot olika delar av din målgrupp och förse dina nuvarande och potentiella kunder med skräddarsydd information. Det ger ett ökat engagemang och konverterar bättre än andra digitala kommunikationskanaler.
Statistik visar att marknadskampanjer som innehåller rörligt material, mer specifikt personaliserad film, ökar konverteringsgraden från 1 till 16 klick i e-post.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med film för webb och digitala kanaler och hur dessa kostnadseffektivt kan användas i din digitala marknadsföring?

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Kontakta oss