FranchisePraktikan

– Nordens mest lästa bok om franchising

Efter tusentals sålda exemplar kommer här 3:e utgåvan av FranchisePraktikan, moderniserad och med de senaste trenderna i marknaden. FranchisePraktikan är en praktisk handbok och hjälpreda för dig som vill bli franchisegivare och bygga en franchisekedja, arbetar i eller vill bli egen företagare i en franchisekedja.

Är du företagsledare, egen företagare, advokat, konsult eller styrelseledamot som vill lära dig mer om franchising är det här boken för dig.

BESTÄLL BOKEN
3:E UTGÅVAN
LÄS ONLINE
2:A UTGÅVAN

FranchisePraktikan – 3:e utgåvan

FranchisePraktikan är en praktisk handbok och hjälpreda för dig som vill bli franchisegivare och bygga en franchisekedja, arbetar i eller vill bli egen företagare i en franchisekedja.

Den är också lämplig för dig som studerar på universitet eller högskolan med inriktning på företagande eller för dig, som så många andra, har insett att franchising är en framgångsrik affärsmodell och är nyfiken på hur den fungerar. Är du företagsledare, egen företagare, advokat, konsult eller styrelseledamot som vill lära dig mer om franchising är det här boken för dig.

FranchisePraktikan ger dig en orientering om vad franchising är och ger dig djupa kunskaper om hur man bygger och driver en franchisekedja. Den är en innehållsrik och aktuell bok som också fungerar som uppslagsbok och kurslitteratur.

  • Bygger på över 30 års erfarenhet av att bygga och leda franchisekedjor.
  • Succéboken såld i tusentals ex och är Nordens mest lästa bok om franchising.
  • Handbok på över 218 sidor.
  • Ger djupa kunskaper i hur man bygger och driver en franchisekedja.
  • Passar för alla som har behov av kunskap om hur franchise fungerar

BESTÄLL BOKEN
3:E UTGÅVAN
LÄS ONLINE
2:A UTGÅVAN

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss