Max Käll

Franchise banking, Marginalen Bank

max.kall@marginalen.se
+46 70 755 29 97

Max Käll

Kontakta Max om du eller dina franchisetagare har behov av leasingfinansiering.

Max Käll har i över 15 år arbetat med finansiering av olika franchisekedjors franchisetagare. Marginalen Bank ser ett beprövat franchisekoncept som en trygghet i sin kreditbedömning och kan därför ofta erbjuda en leasingfinansiering även om franchisetagaren aldrig drivit företag tidigare.  Marginalen Bank har också en gedigen förståelse och kunskap om Franchise. Denna kunskap finns både bland kundansvariga, kreditavdelningen och kundtjänst. Detta gör att vi erbjuder dig som Franchisetagare en kreditbedömning som är baserad på mer än siffror och personlig säkerhet. För dig som Franchisegivare erbjuds en kreditgivare som har särskild kunskap om kedjor och långa kundrelationer från mer än 60 butiks och Food and Beverage kedjor.

Marginalens Banks samarbetspartner i Norge är Sven Hars. Det går bra att kontakta honom eller undertecknad.

Kontakta Max

”Biancokjeden har samarbeidet med Marginalen Bank siden 2001. I løpet av disse årene er ca. 100 store butikker finansiert av leasing fra Marginalen. Dette har gjort det lettere for oss å rekruttere nye franchisetakere men også for eksisterende enheter som skifter butikkinnredning.”

Gunn Inger Hansen, Bianco Footwear Country manager

”Gjennom samarbeidet med Marginalen kan en stor del av beløpet finansieres gjennom leasing, noe som letter vår rekruttering av franchiseta-kere og dermed også nyetableringer. Vi har hatt et svært fruktbart samarbeid i mange år, og vi setter pris på punktligheten og personkontakten Marginalen gir.”

Mats Hörnell, Daglig leder Waynes Coffee Norge

Alla våra specialister

se
Pepins Crowdfunding

Pepins AB. Ledande inom crowdfunding

Crowdfunding på professionella villkor Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Hos Pepins får du mer än bara finansiering. Via vår plattform för aktiebaserad crowdfunding får du kapital, kunder och community – i ett svep. Sedan starten har våra medlemmar tillsammans investerat mer än en 800 miljoner kronor i de tillväxt­bolag…

info@pepins.com

+46 (0)8 673 17 90

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.