SPECIAL AWARDBEST SERVICES TO FRANCHISING
EUROPE

FranchiseArkitekt har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen
Special Award – Best Services to Franchising in Europe

Special Award – Best Services to franchising utdelades till FranchiseArkitekt, av alla nationella franchiseföreningar i Europa genom sin gemensamma organisation European Franchise Federation. Prisutdelningen genomfördes på European Franchise Awards i Bryssel 2023.

Kontakta oss för en timmes gratis konsultation

För dig som kund så är utmärkelsen bevis på att kvaliteten i vår rådgivning och våra tjänster ligger på högsta internationella nivå, men till ett rimligt pris.

FranchiseArkitekt är specialister på att bygga och utveckla franchiseföretag. Vi är en service provider med konsulter för start och utveckling, advokater, banker med ramavtal för franchisekedjor, ekonomisystem, rekrytering av franchisetagare etc. Vi erbjuder helt enkelt hela kretsloppet för en franchise.

Mer information om våra tjänster

Franchisearkitekt
se
Jonas Ideström

Franchisekonsult

Jonas Ideström är grundare av FranchiseArkitekt och har ca 30 år erfarenhet av att bygga och leda franchisekedjor. Kontakta Jonas om du vill etablera nya kedjor, förbättra och utveckla etablerade kedjor.

se
Branko Lazarevic

Franchisekonsult

Branko Lazarevic är Franchisekonsult med 30 års erfarenhet av franchising i Svenska McDonald´s som Director of Operations & Franchising. Kontakta Branko om du vill starta en ny eller utveckla din nuvarande kedja.

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

se
Anders Fernlund

Franchiseadvokat, ASTRA ADVOKATER

Du vänder dig till Anders när du behöver hjälp med all form av juridik med anknytning till franchising och distributionsrätt.

se
Anders Thylin

Franchiseadvokat, ASTRA ADVOKATER

Du vänder dig till Anders Thylin när du behöver hjälp inom franchisejuridik, från upprättande av avtal till strategiska val i tvistesituationer.

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

se
Max Käll

AO Ansvarig Franchise, Marginalen Bank

När du eller dina franchisetagare har behov av leasingfinansiering kontaktar du Max Käll på Marginalen Bank.

se
Christian Hoinard

Azets Insight AB

Behöver du råd kring vilken ekonomilösning som är bäst för din butik eller kedja, kontakta Christian på Azets

se
Cristina Bergner

Advokat, Advokatfirman Crista AB

Vänd dig gärna till Cristina när du behöver hjälp med all form av juridik med anknytning till franchising, styrelsefrågor eller arbetsrätt.

se
Michael Fällström

Målgruppsstyrd annonsering franchise

Kontakta Michael om du vill optimera digital marknadsföring för din franchisekedja

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

se
Jesper Olsson

Grundare, rådgivare och affärsutvecklare, Baloo Learning

Om du är intresserad av digitala verktyg för utbildning du Jesper på Baloo Learning.

se
Anders Dekany

Åtta45 - Marknadsföring & visuell kommunikation

Vi på Åtta45 skapar och producerar analog & digital kommunikation för några av Nordens största & minsta varumärken. Vi är specialister på visuell kommunikation via tryckta medier.

se
Ludvig Bergseije

Medgrundare

PushAppy är motivationsplattformen som skapar positiva beteendeförändringar hos medarbetarna.

se
Sven Hars

Managing Partner Norge, Franchisekonsult

Kontakt Sven hvis du ønsker å bygge en ny eller utvikle din franchisekjede i Norge

se
Endre Storløkken

Franchise Advokat, Advokatfirmaet SGB AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

se
Frode Finsrud

Franchise Rekrytering, Cappa

Når du trenger profesjonell hjelp med rekruttering av franchisetakere, henvender du deg til Cappa.

se
Kashif Ahmad

Sales Manager Large Accounts

Kontakta Kashif om du behöver skräddarsydda ekonomiska lösningar. Azets är Nordens största leverantör av economisystemer och löner till kedjor.

se
Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver, Cappa & Franchiseportalen

Letar du efter ett franchisekoncept som passar dig eller behöver du hjälp med att hitta nya franchisetagare? Kontakta oss idag!

se
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss