Nominera till årets Franchisebragd 2021

Fredag den 15 oktober är det åter dags för den Svenska Franchisegalan (tidigare Frannygalan), där arrangörerna, Svenska Franchise Föreningen, premierar skickliga företagare inom franchise.

Som guldpartner utser vi på FranchiseArkitekt varje år pristagaren till det årliga priset ”Årets Franchisebragd”. Priset delas ut under Svenska Franchisegalan till den person eller det företag som utfört en bragd inom franchising. Vinnarna av kvällen uppmärksammas under festliga former tillsammans med andra duktiga företagare inom franchise.

Nominera en person, ett företag eller organisation som du anser ha utfört en bragd i franchisemarknaden. Sista dag att nominera är den 3 september, så passa på att göra det redan idag!

Kriterier för att vinna är:

  • En person, ett företag eller organisation som bidragit till utvecklingen av franchise i Sverige och/eller utomlands.
  • Gjort en eller flera insatser för franchising som givit eko i samhället.
  • Gjort en särskilt beundransvärd expansion eller förändring.

Känner ni till en person eller företag som ni anser kryssar av dessa kriterier? Nominera de till Årets Franchisebragd här. Sista dag att nominera är den 3 september.

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss