Tjänster

Tjänster

Tjänster

Expansion kan i vissa fall vara komplext. Det kan handla om hyra, läge, storlek, tidsplan, gränsdragningslista och mycket mer. Det är med andra ord mycket som ska granskas och i de flesta fall förhandlas. Vi bistår er i denna process och ger er flertalet olika altettnativ utifrån era förutsättningar och förväntningar. Så att ni samtidigt kan fortsätta att göra det ni är bra på:

Vi anpassar oss efter era förutsättningar och jobbar tillsammans efter en utarbetad plan. Det kan handla om tre lägen i Stockholm City eller 15 lägen runt om i Sverige. Oavsett vad era önskemål är har vi kunskapen, kontakterna och drivet till att lyckas med er expansionsplan.

ENGNES är en strategisk rådgivare inom expansion. Här får du en familjär och personlig partner som du kan lita på. Våra ledord är glädje, pålitlighet, ärlighet och engagemang. Allt vi gör utgår från våra detta och, om vi mot förmodan, känner att vi inte kan leva upp till dem kommer vi att tacka nej till uppdrag.

 

Research och analys av marknaden:
Med en stabil organisation kan ENGNES bistå med en omfattande research och analys av marknaden. Både i storstäderna och i övriga delar i Sverige där man besitter en stor kunskap och har verkat på tidigare. Vad är det som gör ett läge optimalt för just er? Vilken storlek på lokal är bäst och i vilket område? Vart finns eventuella konkurrenter?

Etableringsstrategi:
Tillsammans med företagsledningen kan ENGNES utarbeta en kort- och långsiktig etableringsstrategi. Kartläggning av befintliga enheter, konkurrenter och eventuella hål på den geografiska marknaden. Gemensamt bestämmer vi en väg framåt som är hållbar på kort- och lång sikt.

Presentation och in-försäljning av konceptet till fastighetsägare:
ENGNES har en lång och bra relation med majoriteten av Sveriges fastighetsägare. Här kan ENGNES bistå med löpande kontinuerlig kontakt och dialog med fastighetsägare, uthyrare, förvaltare, utvecklare och så vidare. Vi sköter kontakten med hyresvärdarna så att ni kan fortsätta göra det ni är bra.

Förhandling:
ENGNES kan förhandla fram marknadsmässiga hyror, gränsdragningslistor och andra ekonomiska delar som är en viktig faktor för er. Vi är med från första kontakt till färdigt avtal.

Rumsbeskrivning och gränsdragningslista:
Tillsammans med ansvariga för konceptet kan ENGNES ta fram en rumsbeskrivning och gränsdragningslista som underlättar vid kontakten med hyresvärdar. Vill man hålla en hög expansionstakt är detta en viktig faktor som bör ses över.

Kontakta oss