Expandera din restaurangverksamhet genom franchising

Franchising är sannolikt den snabbast växande expansionsmodellen för nyföretagande i världen och de flesta restaurangkedjor har STOR utvecklingspotential.

 

För den som har en väl fungerande och lönsam restaurangverksamhet är det ju inte ovanligt att tankarna går mot expansion och fortsatt tillväxt. I väldigt många fall betyder det att göra en investering på en ny plats samt att låta någon anställd driva det nya stället. För den som vill expandera erbjuder franchising en möjlighet att expandera sin affärsidé utan att behöva göra investeringen själv och utan att ha personalansvar för de nya enheter som sätts upp.

Vi på FranchiseArkitekt ser hur din verksamhets potential kan förbättras och öka lönsamheten genom att bli en kedja. Utifrån verksamhetens specifika förutsättningar analyserar våra experter och tar fram en strategisk plan för hur ni kan nå full potential. Vi tar din bar- eller restaurangverksamhet till nästa nivå.

Genom att förpacka och erbjuda er affärsidé till andra kan ni som ägare expandera med franchisetagare som får betala en hyra för tillgången till er affärsidé och koncept. På så vis kan ni expandera och tjäna pengar på att hyra ut affärsidén.

Kontakta oss redan idag!

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss