FranchiseArkitekt delar ut 4 av 6 Guldpartner-priser på Franny Galan och Årets Franchisekjede på Franny Awards i Norge

FranchiseArkitekt är superengagerade i den nordiska franchisemarknaden. När Franny Galan 2018 gick av stapeln 24 mars, så delade företagen i FranchiseArkitekt 4 av 6 Guldpartner-priser. På Franny Awards i Oslo delade FranchiseArkitekt ut priset Årets Franchisekjede till bästa franchisekdjede i Norge.

Årets vinnare till Guldpartner-priserna på Franny Galan i Sverige

Pris: Årets Franchisekedja
Vinnare: Pressbyrån
Prisutdelare: Svensk Franchise

Pris: Årets Franchisebragd
Vinnare: Jonas Reinholdsson, O´Learys
Prisutdelare: FranchiseArkitekt

Pris: Framtidens Franchise
Vinnare: Elians Group
Prisutdelare: SEB (FranchiseArkitekt)

Pris: Årets CFO
Vinnare: Fredrik Petersson, ELGIGANTEN
Prisutdelare: Azetz (FranchiseArkitekt)

Pris: Årets Franchisetagare
Vinnare: Electrolux Home, Skellefteå
Prisutdelare: Marginalen (FranchiseArkitekt)

Pris: Årets Marknadsförare
Vinnare: The Body Shop
Prisutdelare: TBS Mediabyrå

Pris: Årets Nytänkare
Vinnare: HERTZ
Prisutdelare: PWC

Årets vinnare till Guldpartner-priserna på Franny Awards i Norge

Pris: Årets Franchisekjede
Vinnare: ELKJØP, ELGIGANTEN
Prisutdelare: FranchiseArkitekt, VIRKE

Guldpartner i Svensk Franchise

FranchiseArkitekt har ett stort engagemang i Svensk Franchise sedan många år. FranchiseArkitekts grundare, Jonas Ideström och hans kollega inom FranchiseArkitekt Anders Fernlund har varit föreningens ordförande i sammanlagt 14 år. Jonas och Anders är fortsatt engagerade i föreningen på olika sätt. Många andra inom gruppen har som styrelsemedlem och på andra sätt bidragit till att utveckla föreningen. Allt engagemang inom Svensk Franchise sker vederlagsfritt för att utveckla den svenska franchisemarknaden.

FranchiseArkitekt är också sedan starten Guldpartner till branschorganisationen Svensk Franchise. Dessutom är medlemsföretagen i FranchiseArkitekt SEB, Azets och Marginalen Bank Guldpartners till Svensk Franchise. Det betyder att 4 av 6 Guldpartners till Svensk Franchise är medlemsföretag i FranchiseArkitekt.

FranchiseEvent – kunskapsdag – då talar alla vinnare

Varje år arrangerar FranchiseArkitekt FranchiseEvent i Stockholm, som är årets stora seminarium om franchise. Där talar samtliga vinnare i de olika kategorierna från Franny Galan och berättar om sitt franchisesystem och hur man byggt upp det. Seminariet ger alla som är intresserade en möjlighet att lära sig mer från de som har utsetts till de bästa. En unik kunskapsdag om franchise.

Franny Awards på Franchisekonferansen, Norge

FranchiseArkitekt arrangerar Norges största seminarium om franchise tillsammans med Hovedorganisasjonen VIRKE. FranchiseArkitekt och VIRKE instiftade 2018 Franny Awards Norge och delade ut priset till Årets Franchisekjede.

Franny Awards första vinnare blev ELKJØP (ELGIGANTEN) i hård konkurrens med Circle K, Pizzabakeren, Slettvoll och Specsavers.

 

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss