Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

carolina@racona.se
+46 70 586 12 30

För Boxtec by Racona handlar det om ”Att berika kundupplevelsen”.

Boxtec by Raconas kärnområde är Retail med mer än 25 års erfarenhet av att utveckla och leverera lösningar för ökad kundnöjdhet och engagemang i butiks- och offentlig miljö.

Marknaden är ständigt under förändring med influenser från många håll och trender som AI, självcheckout, Molntjänster, Mobilitet, övervakning och Digitala budskap förändrar kontinuerligt spelplanen. Vi arbetar aktivt med kartläggning och behov av hur nya hårdvarulösningar bäst tillgodoser framtidens behov.

Inom Boxtec by Raconas organisation finns idag en gedigen kunskap om Hårdvarulösningar, allt från utveckling till färdig produkt. Vi lagerför våra produkter i ett modernt centrallager i Thame UK i kombination med välutbildade teknik- och supportteam.

Genom Boxtecs nära samarbete med Intel och Microsoft har vi tillgång till information och kunskap som gör det möjligt för oss att utveckla nya plattformar som stödjer den utvecklingen.

Boxtec UK är en del av Flytech koncernen med egen design, utveckling och tillverkning och är idag en av de största POS tillverkarna i världen. Fördelen med detta är att vi får kontroll på hela tillverkningsprocessen och har möjlighet att ta fram allt från standard till kundanpassade produkter till våra Retail kedjor.

Vi brinner för service och för att alltid hjälpa kunden att hitta en lösning som passar just deras verksamhet. Alla har olika krav och önskemål och det som gör oss till en bra samarbetspartner är att vi har den mindre organisationens fördelar med de stora musklerna vilket gör att vi är snabbfotade och lätt kan anpassa oss snabbt utifrån olika önskemål gällande teknik, service och leveranser. Vid tillräckligt stora volymer bygger vi även helt anpassade produkter till en kedja.

I dagens konkurrensutsatta samhälle handlar det mycket om vem man snabbast kan få hjälp av om man får problem för det är då man verkligen behöver komma i kontakt med någon som förstår problemställningen och vikten av snabb hjälp. Där vet vi genom åren att våra kunder har gett oss bra betyg vilket vi är stolta över.

Vi har alla inom Boxtec by Racona lång erfarenhet av branschen och de produkter vi säljer ända ned på komponentnivå. Jag tycker att förändringar, trender och influenser alltid är lika spännande och framför allt hur de påverkar människors olika köpvanor. Utifrån det ser vi hur olika processer kan förbättras och vilka nya influenser man behöver anta som utmaningar för att kontinuerligt arbeta i rätt riktning och utvecklas.

Ladda ner en presentation här: 

 

Kontakta Carolina

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss