Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

pn@aumento.dk
+45 702 55 770

Paul Neale

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

Paul Neale är advokat i Högsta domstolen och har mer än 25 års erfarenhet av de juridiska aspekterna av franchising, både när det gäller etablering av kedjedrift på franchisebasis, i relation till drift av en franchisekedja och vid avveckling av franchising som kedjeform. Han har deltagit i uppstarten av nya kedjor på franchisebasis och genom omvandling av både återförsäljarkedjor och frivilliga fackhandelskedjor till franchisekedjor.

Dessutom används Paul Neale som rådgivare till ett stort antal företag som är verksamma på franchisebasis i Danmark och utomlands och har gedigen kunskap om dansk och europeisk lagstiftning som påverkar franchising.

Paul är medlem i styrelsen för den danska Franchiseföreningen- Franchise Danmark – och deltar i European Franchise Federations (EFF) legal committee. Han är dansk representant och medlem av EuroFranchise Lawyers.

Paul är medförfattare till ”Franchising og Alternative corporate re-engineering”, håller föreläsningar och skriver artiklar om franchising.

Kontakta Paul

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

no
Runar Sørensen

Partner

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

Runar.Sorensen@dht.no

+47 917 59 584

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss