Anders Thylin

Franchiseadvokat, ASTRA ADVOKATER

anders.thylin@astralaw.se
+46 70 765 47 00

Anders Thylin, advokat sedan 2005

Anders är advokat och har arbetat med franchising i över 20 år. Med sin bakgrund från domstolsvärlden är Anders ofta anlitad som ombud i rättegång inför allmänna domstolar eller skiljedomstol. Han utses också som skiljedomare. Anders har arbetat med flera av de främsta franchisekedjorna i landet såväl på avtals- som rådgivarsidan och anlitas ofta av internationella kedjor som expanderar till Sverige. Ni kan anlita Anders inom all franchisejuridik, från upprättande av avtal till strategiska val i tvistesituationer.

Anders Thylin är franchise expert, Sweden, för International Distribution Institute (IDI), medlem av International Bar Association och American Bar Association Forum on Franchising. Han anges som en ”Thought Leader” och är rankad som en av Sveriges främsta advokater inom franchise sedan många år av Who’s Who Legal. Av samma utgivare rankas Anders för 2021, tillsammans med Anders Fernlund, som ”Most Highly Regarded” av de advokater som arbetar med franchise i Sverige.

Kontakta Anders

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss