Branko Lazarevic

Franchisekonsult

lazarevic@franchisearkitekt.se
+46 (0)70354 87 34

Branko Lazarevic är Franchisekonsult med 30 års erfarenhet av franchising i Svenska McDonald´s. Som medlem av ledningsgruppen i McDonald’s som Director of Operations & Franchising och innan det Senior Franchising & Relations Manager har Branko en unik erfarenhet av franchise i en av de mest framgångsrika franchisekedjorna i världen. 

 Som Franchisekonsult arbetar Branko främst med uppdrag för att etablera nya kedjor, förbättra och utveckla etablerade kedjor, internationell expansion och kapitalanskaffning.

ERFARENHET OCH KUNSKAPER

Director of Operations & Franchising, McDonald’s

Som Franchising Director har han bland annat ansvarat för att designa och implementera McDonald’s franchiseprinciper och policys i marknaden samt att uppföljning har skett kontinuerligt av Franchise standards. Som ett tecken på kvalitativt arbete och förebild inom Franchising utsågs Svenska McDonald`s till årets franchisekedja 2013 av Svensk Franchise.

I rollen som Director of Operation har Branko en djup erfarenhet av att skapa system och struktur för att ständigt förbättra driften i franchisekedjan McDonald’s och gästupplevelsen i restaurangerna både på en strategisk och taktisk nivå.

En viktig aspekt och filosofi i en franchisekedja har varit att se till att franchisetagare ständigt är involverade i företagets kommande planer och att man är öppen för synpunkter, då en bra plan endast kan utföras på bästa möjliga sätt om de som ska utföra den på ”golvet” står bakom den till 100%.

Senior Franchising & Relations Manager, McDonald’s

I rollen som Franchising & Relations Manager ansvarade han bland annat för att skapa och introducera Joint Venture Franchising i marknaden, försäljning av företagsägda restauranger till franchisetagare, implementering av policys mm.

Styrelseuppdrag

Branko är styrelseledamot i Ronald McDonald Barnfond sedan 2009. Han har tidigare varit styrelsemedlem i Skåne Hamburgers AB, Svenska McDonald’s AB, Svenska McDonald’s Development AB samt Highland Holdings AB.

Kontakta Branko

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss