POS – Datakassasystem

POS – Datakassasystem

Vill ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

POS – Datakassasystem

Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butikskoncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

För Box handlar det om ”Att berika kundupplevelsen”

Box Technologies kärnområde är Retail och verksamheten har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla och leverera lösningar för ökad kundnöjdhet och engagemang i butiks- och offentlig miljö.

Marknaden är under stor förändring med influenser från många håll och trender som Omnichannel, Molntjänster, Mobilitet, Digitala budskap och t.ex. I-beacon’s potential för kartläggning och aktiv marknadspåverkan.

Inom Box organisation finns idag en gedigen kunskap om HW lösningar, allt från utveckling till färdig produkt. Vi har ett modernt centrallager i Thame UK i kombination med välutbildade teknik- och supportteam.

Genom vårt nära samarbete med Intel och Microsoft har vi tillgång till information och kunskap som gör det möjligt för oss att utveckla nya plattformar som stödjer den utvecklingen.

Kontakta oss