POS – Datakassasystem

POS – Datakassasystem

Vill ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

POS – Datakassasystem

Vill Ni att er butiksdatorlösning ska vara en del av ert butikskoncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

För Boxtec by Racona handlar det om ”Att berika kundupplevelsen”

Boxtec by Raconas kärnområde är Retail med mer än 25 års erfarenhet av att utveckla och leverera lösningar för ökad kundnöjdhet och engagemang i butiks- och offentlig miljö.

Marknaden är ständigt under förändring med influenser från många håll och trender som AI, självcheckout, Molntjänster, Mobilitet, övervakning och Digitala budskap förändrar kontinuerligt spelplanen. Vi arbetar aktivt med kartläggning och behov av hur nya hårdvarulösningar bäst tillgodoser framtidens behov.

Inom Boxtec by Raconas organisation finns idag en gedigen kunskap om Hårdvarulösningar, allt från utveckling till färdig produkt. Vi lagerför våra produkter i ett modernt centrallager i Thame UK i kombination med välutbildade teknik- och supportteam.

Genom Boxtecs nära samarbete med Intel och Microsoft har vi tillgång till information och kunskap som gör det möjligt för oss att utveckla nya plattformar som stödjer den utvecklingen.

Boxtec UK är en del av Flytech koncernen med egen design, utveckling och tillverkning och är idag en av de största POS tillverkarna i världen. Fördelen med detta är att vi får kontroll på hela tillverkningsprocessen och har möjlighet att ta fram allt från standard till kundanpassade produkter till våra Retail kedjor.

Kontakta oss