Peter Östlund

Inköpskonsult

ostlund@franchisearkitekt.se
0722 43 98 48

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan.

Under mer än 20 år har Peter jobbat med inköp på skandinavisk nivå och har suttit med i flera ledningsgrupper och styrelser och har med det en bred erfarenhet av kedjedrift och internationell sourcing.

I rollen som ansvarig för inköp inom flera internationella kedjor har Peter jobbat med att skapa och upprätthålla strategiskt viktiga kontakter med leverantörer och partners i syfte att stärka organisationens resultat.

Ett modernt inköpsarbete handlar om att skapa bra affärsmässiga kontrakt. Syftet är rätt pris, en leveranssäkerhet i världsklass och leverans enligt överenskommen kvalitetsnivå vid varje leveranstillfälle. Men inköp ska också leda och hantera frågor kring hållbarhet och socialt ansvar.

Peter har jobbat med inköp i hela Europa och Asien och har erfarenhet av strategiskt och operativt inköp i såväl Sverige som i våra skandinaviska grannländer.

Kontakta Peter

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss