Referenser

Referenser

Referenser

Gate46 har sedan sin start fått möjligheten att arbeta med majoriteten av alla retailföretag som är etablerade på den svenska marknaden inom alla kategorier och prisklasser. Genom vårt omfattande nätverk och vår långa erfarenhet har vi haft förmånen att samarbeta med en mängd olika företag, från små startups till stora etablerade varumärken och allt däremellan.

Vi har varit involverade i projekt som spänner över olika sektorer och omfattar allt från butiksdesign och layout till strategisk planering och marknadsföring. Genom att arbeta med så många olika företag har vi fått en bred förståelse för olika affärsmodeller, marknadssegment och kundbehov.

Denna mångsidighet och erfarenhet gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar och expertis som passar varje unikt företagsbehov och mål. Oavsett om det handlar om att optimera butiksupplevelsen, förbättra försäljningen eller expandera verksamheten, strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som gör verklig skillnad för våra kunder.

Kontakta oss