Marcus Enqvist

Head of Sales & Partnerships, Cappy

marcus.enqvist@cappy.se
+46 72 366 04 25

Cappy gör arbete och lön mer motiverande

Med Cappy får du nya verktyg för att attrahera, motivera och behålla dina medarbetare. Erbjud dina medarbetare flexibel tillgång till intjänad lön och smarta verktyg för en bättre privatekonomi.

Idag jobbar Cappy med arbetsgivare som Job&Talent, FRAM Bemanning, och Moment Group.

Enkel och effektiv bemanning!

Cappy gör det möjligt att erbjuda dina medarbetare full synlighet över arbete och lön, flexibilitet att välja när man får lön, och en ekonomisk verktygslåda innehållande budgetfunktioner och mini-kurser för lärande. Allt tillgängligt och säkert i en mobilapp.

En ny medarbetarupplevelse. En ny löneupplevelse.

Med Cappy blir det enklare att attrahera, behålla och motivera medarbetare att arbeta mer, ansöka om extra pass, och täcka upp för oplanerad frånvaro. Du får snabbare rekrytering, ökad fyllnadsgrad på arbetspass, samt minskad frånvaro och lägre personalomsättning.

En växande samling verktyg för finansiell hälsa

Cappy är den främsta verktygslådan för medarbetarengagemang och motivation med utgångspunkt i flexibel lön och ekonomisk trygghet. Det är en integrerad plattform för finansiell hälsa, som hjälper till med överblick över arbete, inkomstplanering, ekonomiskt kunnande, inkomstutjämning och lön on-demand i en växande samling verktyg.

Dina anställda får:

  • Koll på alla planerade och genomförda arbetspass och hur mycket de tjänar på dem
  • Löpande beräkning av intjänad lön och koll på när lönen betalas ut
  • Möjlighet att ta ut av sin intjänade lön när de själva vill mellan lönedagar
  • Ekonomisk planering och budget med utgångspunkt i arbete och lön
  • Utbildningar i privatekonomi genom micro-kurser direkt i appen

Snabbt att komma igång, minimalt med administration

Cappy fungerar sömlöst med dina system och rutiner med färdiga integrationer till de flesta schema-, tid- och lönesystemen på marknaden. Du kan aktivera tjänsten och vara igång inom en vecka. Efter aktivering är integrationen helt automatiskt med minimal administration för dig. Integrationen och datasynkroniseringen följer GDPR och medarbetare ger samtycke till att deras data kan hanteras när de registrerar sig för Cappy.

Kontakta Marcus

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss