Fredrik Widing

Gate46

fredrik.widing@gate46.se
+46 70 812 54 08

Hur kan vi bidra?

Gate46 har sina rötter inom detaljhandeln och har under det senaste decenniet varit den största aktören i Norden inom rådgivning relaterad till expansion och byggnation inom detaljhandelssektorn. Med samma passion och snabbhet erbjuder vi nu rådgivning som omfattar alla typer av lokaler, så att våra kunder kan accelerera sin verksamhet i alla segment.

Önskar du expandera din verksamhet i Norden? Behöver du en kunnig och erfaren partner som kan hjälpa dig att analysera företagets behov? Hitta rätt lokal för er verksamhet? Tillverka specialanpassad inredning? Bygga en nyckelfärdig lokal?

Utifrån dina önskemål och behov kan vi ta på oss olika roller, allt ifrån att genomföra enskilda hyresförhandlingar, etablering eller avveckling av en lokal till att utgöra delar av, eller hela er fastighetsavdelning.

Med utgångspunkt från era behov av kompetens och interna resurser anpassas och justeras ert dream team för varje unikt uppdrag, kort- och långsiktiga mål samt er interna kapacitet. Ni får full flexibilitet med bibehållen låg risk.

Kontakta Fredrik

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss