Marknadsföring

Marknadsföring

Vi på Åtta45 skapar och producerar analog & digital kommunikation för några av Nordens största & minsta varumärken. Vi är specialister på visuell kommunikation via tryckta medier.

Åtta45 Tryckeri AB – Marknadsföring & visuell kommunikation

CONCEPT
Här hjälper vårt dedikerade team dig i gränslandet mellan det fysiska och digitala mötet utefter vad dina kunder ska känna, tycka och uppleva när de möter just ditt varumärke.

INHOUSE
Räcker din marknadsavdelning inte till? Eller behöver du hjälp med kreativ och taktisk marknadsföring eller kommunikation? Vår Inhouse avdelning står redo att hjälpa dig.

GRAFISK PRODUKTION
Vi trycker allt från visitkort till fasadvepor inhouse. Vi har en av Nordens största anläggningar för produktion av Point-of-sales material. Med offsetproduktion och digitaltryck, allt för tryck av stora som små upplagor.

DIGITALA VERKTYG
Att göra vardagen smidigare för våra kunder med enklare processer, snabbare hantering och i slutändan bättre resultat är ett stort fokus hos oss. Därför erbjuder vi bland annat skräddarsydda onlineverktyg, kostnadseffektiv projektledning och kundspecifika databaser. Dessutom kan du få tillgång till en egen webbshop, Projektsystem som förenklar ert arbete på många nivåer. Med oss som partner får du enkelt koll på er kampanjhantering, efterbeställningar och lagerhållning. Mer flyt i vardagen, helt enkelt.

Vår webbshop är till stor hjälp när du vill förenkla beställning av material till hela er organisation. Här hanterar du alltifrån lagerhållning och distribution av skyltar, sälj- och produktblad, broschyrer, kampanjmaterial, vepor till give aways och andra produkter som löpande behöver skickas ut.

MONTAGE OCH INSTALLATION
Oavsett var du än är ser vi till att du snabbt och effektivt kan genomföra kampanjer, förändringar av butikskoncept och visuella identiteter. Våra montörer och installatörer är redo att rycka ut, från Ystad till Haparanda. Med deras långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att jobbet blir utfört med allra högsta kvalitet.

LAGER OCH DISTRIBUTION
Vi vet hur viktigt det är för dig att vi är snabba, har hög leveranssäkerhet och kvalité i våra leveranser. Med våra ultramoderna system får du enkelt full kontroll över saldon och flöden.

Kontakta oss