Ludvig Bergseije

Medgrundare

ludvig@pushappy.com
+46703881084

PushAppy är ett digitalt verktyg som skapar positiva beteendeförändringar som leder till ökat resultat – med hjälp av gamification, visualisering och belöning motiveras medarbetare att ständigt utvecklas. Genom vår plattform kan du enkelt följa beteenden & aktiviteter realtid.

Genom microbelöning lyckas vi få medarbetare att utföra aktiviteter som ofta glöms bort eller inte prioriteras. Vi vet att träning ger färdighet och genom gamification gör vi utmanade aktiviteter till en rolig del i vardagen.

Oavsett om du vill påbörja resan mot positiva beteendeförändringar, genomföra en säljtävling eller mäta proaktiviteten hos dina anställda så kan vi på PushAppy hjälpa er.

Idag jobbar Pushappy med kunder som McDonalds, ICA, Intersport, Strawberry.

Vanligaste användningsområdena:

Uppföljningar

Skapa medvetenhet kring aktuella fokus och sätt upp tydliga mål för medarbetarna, så att de vet vad som förväntas av dem. Presentera resultatet på ett enkelt och snyggt sätt och följ utvecklingen i realtid på alla plattformar.

  • Fantastiskt coachnings-verktyg för personlig utveckling
  • Styr fokus i realtid och inte när det är försent

Beteendeförändringar

Genom microbelöning lyckas vi få medarbetare att utföra aktiviteter som ofta glöms bort eller inte prioriteras. Vi vet att träning ger färdighet och genom gamification gör vi utmanade aktiviteter till en rolig del i vardagen.

  • Påbörja resan mot positiva beteendeförändringar
  • Jobba med den personliga utvecklingen för att skapa förändring

Säljtävlingar

Det har aldrig varit enklare att skapa en motiverande säljtävling där man engagerar alla medarbetare utifrån sina förutsättningar. På nolltid kan hela organisationen vara igång och tävla om topplaceringarna.

  • Samla alla tävlingar i en och samma plattform
  • Vinnare kan välja sitt vinstpris i PushAppys belöningsshop
Kontakta Ludvig

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss