Anders Dekany

Åtta45 - Marknadsföring & visuell kommunikation

anders.dekany@atta45infomedia.se
070 856 08 75

Åtta45 Tryckeri AB – Marknadsföring & visuell kommunikation

CONCEPT
Här hjälper vårt dedikerade team dig i gränslandet mellan det fysiska och digitala mötet utefter vad dina kunder ska känna, tycka och uppleva när de möter just ditt varumärke.

INHOUSE
Räcker din marknadsavdelning inte till? Eller behöver du hjälp med kreativ och taktisk marknadsföring eller kommunikation? Vår Inhouse avdelning står redo att hjälpa dig.

GRAFISK PRODUKTION
Vi trycker allt från visitkort till fasadvepor inhouse. Vi har en av Nordens största anläggningar för produktion av Point-of-sales material. Med offsetproduktion och digitaltryck, allt för tryck av stora som små upplagor.

DIGITALA VERKTYG
Att göra vardagen smidigare för våra kunder med enklare processer, snabbare hantering och i slutändan bättre resultat är ett stort fokus hos oss. Därför erbjuder vi bland annat skräddarsydda onlineverktyg, kostnadseffektiv projektledning och kundspecifika databaser. Dessutom kan du få tillgång till en egen webbshop, Projektsystem som förenklar ert arbete på många nivåer. Med oss som partner får du enkelt koll på er kampanjhantering, efterbeställningar och lagerhållning. Mer flyt i vardagen, helt enkelt.

Vår webbshop är till stor hjälp när du vill förenkla beställning av material till hela er organisation. Här hanterar du alltifrån lagerhållning och distribution av skyltar, sälj- och produktblad, broschyrer, kampanjmaterial, vepor till give aways och andra produkter som löpande behöver skickas ut.

MONTAGE OCH INSTALLATION
Oavsett var du än är ser vi till att du snabbt och effektivt kan genomföra kampanjer, förändringar av butikskoncept och visuella identiteter. Våra montörer och installatörer är redo att rycka ut, från Ystad till Haparanda. Med deras långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att jobbet blir utfört med allra högsta kvalitet.

LAGER OCH DISTRIBUTION
Vi vet hur viktigt det är för dig att vi är snabba, har hög leveranssäkerhet och kvalité i våra leveranser. Med våra ultramoderna system får du enkelt full kontroll över saldon och flöden.

Kontakta Anders

Alla våra specialister

se
Marlene Lazarevic

Konsult handböcker och kvalitetssäkring

Marlene Lazarevic är expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Marlene har haft ledande befattningar inom McDonald´s och Reitan. Oavsett vilken fas du befinner dig i hjälper vi dig att skapa eller uppdatera handboken för just ditt koncept.

marlene@franchisearkitekt.se

0708 785 672

se
Peter Östlund

Inköpskonsult

Peter Östlund har 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan. Kontakta Peter om du vill ha hjälp med inköp, produktutveckling eller hållbart inköp.

ostlund@franchisearkitekt.se

0722 43 98 48

se
Anders Hall

Franchise Operations Platform, Chainformation AB

Marknadens ledande molnplattform för dig som vill modernisera kedjan med digitala handböcker, supportverktyg och checklistor för dagliga rutiner. Nå ut i hela kedjan med mobila Appar. Kontakta Anders Hall på Chainformation för en demo.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Boxtech By Racona – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Om du har behov av kunskap, erfarenhet och rådgivning i samband med förbättring eller drift av franchiseföretag i Danmark, Kontakta Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Nordens främsta experter på Franchise

FranchiseArkitekt är specialister inom varje område med anknytning till franchise. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa kompetens inom de områden där franchiseföretag har viktiga behov.

Läs mer
Kontakta oss